Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

25 και 26/11/2011 Εθελοντική Δράση Εργαζομένων ΑΒ

21/11/2011

H ΑΒ, με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011) διοργανώνει σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, ιδρύματα, αλλά και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις των περιοχών που βρίσκονται τα καταστήματα της, δράσεις εθελοντισμού. Συγκεκριμένα, για δύο ημέρες (25 & 26/11) οι πελάτες των καταστημάτων της ΑΒ μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να δωρίζουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο ίδρυμα ή την ΜΚΟ που έχει επιλεγεί από το εκάστοτε κατάστημα. Την Κυριακή 27/11/2011, οι εθελοντές - υπάλληλοι από το κάθε κατάστημα θα παραδώσουν στο φορέα που έχουν επιλέξει τα αγαθά που συνέλεξαν.
Στόχος των δράσεων αυτών είναι πρωτίστως να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη, να δημιουργηθούν δεσμοί με τις τοπικές κοινότητες, να αυξηθεί το ομαδικό πνεύμα και να ενισχυθεί η εταιρική κουλτούρα. Στη δράση αυτή θα συμμετάσχουν η πάνω από 100 καταστήματα με τουλάχιστον 3.000!

Ενδεικτικά, μερικοί από τους φορείς που θα βοηθηθούν είναι: Η ΑΘΗΝΑΙΑ, ορφανοτροφείο – εστία κοριτσιού στη Φιλοθέη, ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΚΑΜΕ, Ίδρυμα για παιδία ειδικές ανάγκες, Σύλλογος Βοήθεια στο Σπίτι, Σύλλογος Πρωτοβουλία για το Παιδί, Ορφανοτροφείο Βόλου, Ενίσχυση άπορων οικογενειών με την βοήθεια και τη συνεργασία της Ενορίας και του Δήμου Βριλησσίων, Ίδρυμα προστασίας Παίδων ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, γηροκομείο ΑΓ. Παντελεήμονα, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΛΘΕΑ, ΑΜΥΜΩΝΗ, ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΥΛΩΝΑΣ, ΦΙΛΥΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ – με τη συνεργασία του ΠΕΡ. ΠΟΛ. ΑΘΛ. ΣΥΛ. ΧΡΩΜΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΗΒΑΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (για τη στήριξη άπορων οικογενειών), ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΡΙΜΝΑ, ΤΙΑΛΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ κτλ.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος ακράδαντα πιστεύουμε είναι πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο!