Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα καταστήματα για την AB Βασιλόπουλος!

16/11/2011
AB-Basilopoulos

Λίγο πριν το τέλος του 2011, ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης του, που αφορά στη λειτουργία νέων καταστημάτων, αλλά και στην ανακαίνιση πολλών άλλων σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 03/11/2011, εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού 25ης Μαρτίου (αρ. 37) το νέο ΑΒ που ανήκει στην κατηγορία «City». Το κατάστημα διαθέτει χώρο πώλησης 395 τ.μ., 3 ταμεία, και απασχολεί 16 άτομα προσωπικό.
Το δεύτερο κατάστημα, που βρίσκεται επίσης στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς (Κ. Καραμανλή 44 & Επικούρου 7), εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 10/11/2011. Το κατάστημα αυτό, έχει επιφάνεια 1290 τ.μ., φέρει το λογότυπο «ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα», που σηματοδοτεί τα μεσαία και μεγάλα καταστήματα του Ομίλου, διαθέτει 6 ταμεία, 50 θέσεις σταθμεύσεις αυτοκινήτων και απασχολεί 49 άτομα προσωπικό.
Ακόμα ένα νέο «ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα» εγκαινιάσθηκε την Τρίτη 15/11/2011 στην Πύλη Τρικάλων. Το κατάστημα - το δεύτερο του Ομίλου στον νομό - απασχολεί 20 άτομα προσωπικό, διαθέτει 4 ταμεία, χώρο πώλησης 880 τ.μ. και χώρο στάθμευσης 92 αυτοκινήτων.
Τέλος, μέσα στα πλαίσια του σχεδίου για ολοένα και πιο φιλικά προς τον καταναλωτή καταστήματα, ανακαινίσθηκαν το κατάστημα της Χαλκίδας (Γ. Παπανδρέου & Άνδρου), των Πατησίων (Πατησίων 342 & Γαβριηλίδου), του Περιστερίου (Εθ. Μακαρίου 54 & Αγ. Παύλου) του Αγρινίου (Αργυροκάστρου 54) και της Κέρκυρας (6ο χιλ.Ε.Ο. Κ .Παλ/τσας – περιοχή Κοντοκάλι).
Ο Όμιλος καλωσορίζει όλους τους νέους εργαζόμενους, στην ευρύτερη ΑΒητική οικογένεια των 11.000, περίπου, υπαλλήλων και καλεί παλαιούς και νέους πελάτες, να επισκεφθούν τα καταστήματα της, που πλέον περισσότερο παρά ποτέ μπορούν να προσφέρουν άνετες, ποιοτικές και συμφέρουσες αγορές!