Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα συλλογή Prémaman για το μωρό σας «Φθινόπωρο 2011-Χειμώνας 2012»

07/10/2011

Η Prémaman υποδέχεται αυτό το φθινόπωρο παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη και μοντέρνα σειρά για τα μικρά σας αγγελούδια. Αφήνοντας πίσω την κλασσική λύση του ροζ και μπλε στα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού σας, η Prémaman επαναστατεί και λανσάρει πολύχρωμες ρίγες καθώς και μοντέρνα και λαμπερά χρώματα.

Γαλάζια, κίτρινά, λαιμ, ροζ, λευκά φορμάκια αλλά και ρίγες σε χρώματα του μελιού και του μπισκότου, επιβάλει η νέα σειρά της Prémaman, αλλάζοντας έτσι την μονότονη εικόνα που είχατε στη πρώτη ντουλάπα των μωρών σας. Floral t-shirts και παντελόνια, «απαλά» στο μάτι αλλά και στην αφή θα κάνουν τα μωρά σας να πρωταγωνιστήσουν στις πρώτες τους βόλτες. Και φυσικά, από την νέα συλλογή, δεν θα μπορούσε να λείπει το πρώτο φόρεμα της μικρής σας. Κατακόκκινο για να τραβάει τα βλέμματα πάνω της, ή αξιολάτρευτα πριγκιπικό, με φουσκωτά μανίκια και διπλό φουστάκι σε ροζ και μαύρο συνδυασμό!

Αγορίστικα και κοριτσίστικα μεσάτα παλτουδάκια με γουνάκι, κατακόκκινα πόντσο, φορεματάκια με σούρες, τζην και χρωματιστά κολάν, όλα δίνουν έμφαση στα χρώματα και στη χαρούμενη διάθεση. Τέλος, από τη μεγάλη γκάμα βρεφικών ρούχων της Prémaman δε θα μπορούσαν να λείπουν χαρούμενες και πρωτότυπες αθλητικές φόρμες με κουκούλα, ριγέ κασκόλ και σκουφάκια.

Η καινούρια συλλογή Prémaman κάνει το μωράκι σας να φλερτάρει από νωρίς με το στυλ, ενώ παράλληλα το αγκαλιάζει με τα πιο απαλά και ζεστά υφάσματα παρέχοντας του όλη την άνεση και την προστασία που χρειάζεται για να κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά σας.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της νέας συλλογής, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Premaman σε όλη την Ελλάδα ή το site της εταιρείας (www.premaman.gr) και ξεφυλλίστε τον online κατάλογο “Collections Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011” .

Και για να είστε μόνιμα ενημερωμένες σχετικά με τα νέα μας και τις προσφορές μας, γίνετε φίλες με την Premaman και ακολουθήστε το group μας στο Facebook.