Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα συλλογή Prémaman για το παιδί «Φθινόπωρο 2011-Χειμώνας 2012».

21/09/2011

Η καινούρια συλλογή Prémaman για τα μεγαλύτερα παιδιά ταυτίζεται με το αγαπημένο τους παιχνίδι: τις μεταμφιέσεις. Πιστή στην ιδέα ότι η παιδική μόδα πρέπει να είναι ζωηρή, διασκεδαστική και στα μέτρα του παιδιού, η Prémaman μπαίνει κι αυτή σε κλίμα παιχνιδιού. Τα ρούχα της νέας σεζόν θυμίζουν την Ποκαχόντας, τον καουμπόι, το εντυπωσιακό κορίτσι της πόλης, τη μικρή μπαλαρίνα και τον εξελισσόμενο καλλιτέχνη…

Κατακόκκινα ρουχαλάκια, ταρτάν σχέδια, τζην υφάσματα σε παντελονάκια με baggy ή κλασσική γραμμή, φορέματα με φουσκωτά μανίκια αποτελούν must πρόταση της Prémaman. Πουλόβερ με χρωματιστές ρίγες και φούτερ σε έντονες αποχρώσεις δίνουν ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση στις μουντές σχολικές μέρες του φθινοπώρου.

Φυσικά, η Prémaman δεν ξεχνάει την απόλυτη ανάγκη κάθε μαμάς για “έξυπνα σχολικά ρούχα” και λανσάρει μια σειρά ευκολοφόρετων και άνετων ρούχων για τα μικρά σας αγγελούδια. Λευκά πουκάμισα, γκρι πουλοβεράκια και παντελόνια στο ίδιο χρώμα για τα αγόρια και χρωματιστά ή τζην φορέματα συνδυασμένα με κολάν για τα κορίτσια. Ενώ για τις κρύες μέρες του χειμώνα οι ζεστές ζακέτες και τα ζιβάγκο θα κρατήσουν τον μικρό σας ήρωα ζεστό και θα του δώσουν την άνεση που χρειάζεται για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι με τους φίλους του.

Για αυτό, επισκεφθείτε τώρα ένα από τα καταστήματα Prémaman και επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων τα κατάλληλα ρούχα που θα συνοδεύσουν το μικρό σας σε ένα φθινόπωρο γεμάτο παιχνίδι και νέες εμπειρίες.
Ακόμη, ξεφυλλίστε τον κατάλογο της Premaman “Collections Φθινόπωρο 2011- Χειμώνας 2012” και δείτε αναλυτικά όλη τη νέα συλλογή παιδικών ρούχων. Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος online στο site της Premaman, www.premaman.gr.

Και για να είστε μόνιμα ενημερωμένες σχετικά με τα νέα μας και τις προσφορές μας, γίνετε φίλες με την Premaman και ακολουθήστε το group μας στο Facebook.