Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

New Business: Εξάπλωση στην Αττική με το 14ο κατά σειρά SWEDCO στο Γουδί!!!

08/09/2011
SWEDCO

Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η εστίαση έναντι όλων των υπολοίπων επιχειρηματικών κλάδων Franchise. Παρά το πλήγμα που δέχτηκε από την αλλαγή του Φ.Π.Α, οι νέες επιχειρήσεις εστίασης με την υπογραφή της New Business είναι γεγονός.
Προς επιβεβαίωση της τάσης αυτής, έρχεται ο νέος πολυχώρος SWEDCO που δημιουργείται από τη New Business στο Γουδί, στη συμβολή των οδών Αγίας Λαύρας και Σπηλιωτοπούλου (Διαγωνίως απέναντι από το Νοσοκομείο Παίδων).
Το 14ο κατά σειρά κατάστημα των Café-ζαχαροπλαστείων SWEDCO έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο από τη New Business Construction, ώστε να είναι λειτουργικό για το νέο επιχειρηματία και το προσωπικό αλλά και ελκυστικό για τους πελάτες και αποδέκτες των προϊόντων SWEDCO.
Η μεγάλη οικογένεια New Business – SWEDCO δίνει δυναμικό παρόν και στην Αττική, με το νέο χώρο που θα λειτουργεί στο Γουδί και προσφέρει μοναδικές Σουηδικές και Μεσογειακές γεύσεις προς ικανοποίηση και των πιο εκλεπτυσμένων ουρανίσκων.
Το SWEDCO δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια, στον χώρο εστίασης - ζαχαροπλαστικής προσφέροντας στους πελάτες του ποιοτικά γλυκά, σνακ, ροφήματα, και αρτοσκευάσματα.
Η New Business, εταιρία Σχεδιασμού, Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise έχει οργανώσει το επιχειρηματικό μοντέλο των SWEDCO ώστε τα καταστήματά μας να είναι επισκέψιμα όλες τις ώρες της ημέρας.
Σε εμάς, οι φίλοι και πελάτες μας έρχονται από νωρίς το πρωί για να απολαύσουν τον μοναδικής ποιότητας καφέ που προσφέρουμε με τα συνοδευτικά του (όπως, brownies, muffins, donuts, croissant κ.α), συνεχίζουν με χειροποίητα σφολιατοειδή αλλά και Light lunch (salads, chicken filet, salmon roll κ.α) και ολοκληρώνουν με φρέσκο παγωτό αλλά και εξαιρετικά γλυκά – σήμα κατατεθέν του καταστήματος μας που εμφανώς παρασκευάζονται στο κατάστημα μας.
Επίσης, τα επιλεγμένης ποιότητας κρασιά και ποτά μας συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας των SWEDCO. Η αποστολή μας, λοιπόν, η γευστική ικανοποίηση του πελάτη όλη τη μέρα, επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – με τον ίδιο τρόπο που θα εφαρμοστεί στο νέο πολυχώρο.
Επιπλέον στοιχεία, αναφορικά με την επιχειρηματική πρόταση των Café-ζαχαροπλαστείων SWEDCO μπορείτε να βρείτε στο www.newbusiness.gr ή να επικοινωνήσετε απευθείας στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3473190.
Η υπεύθυνη Ανάπτυξης, κ. Δώρα Αναστασοπούλου υπογραμμίζει ότι το νέο κατάστημα στο Γουδί θα μας μεταφέρει όλη την άνεση που απολαμβάνουμε ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού μας σε συνδυασμό με επαγγελματική εξυπηρέτηση και φιλικό service. Στοιχεία που θα έχουν - φυσικά – και τα νέα καταστήματα SWEDCO by New Business που ετοιμάζονται στην Αττική – και όχι μόνο!!!!