Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Για τη neoset: Νέα σειρά καναπέ Milano σχεδιασμένη από το Σπύρο Σούλη

25/08/2011

Τη νέα σειρά καναπέδων Milano σχεδίασε ο Σπύρος Σούλης για τη neoset. Ο νέος καναπές παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με αφορμή την ανακατασκευή του σπιτιού της 15μελούς οικογένειας από τη Βάλμη της Ηλείας, που πραγματοποιήθηκε από την εκπομπή «Με το Δεξί». Ο καναπές Milano αποτέλεσε τη λύση για τη φιλοξενία της πολυμελούς οικογένειας στο νέο της καθιστικό, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μικρών και μεγάλων συνθέσεων, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Οι νέοι καναπέδες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να επιπλώσετε το καθιστικό σας και να χαρίσετε στο σαλόνι σας χρώμα και μοντέρνο στυλ. Διαθέτουν minimal σχεδιασμό με έμφαση στην άνεση, χάρη στο συνδυασμό πούπουλου Comforel στα μαξιλάρια πλάτης. Διακρίνονται από την ιδιαίτερη διχρωμία που παρουσιάζεται σε 16 εναλλακτικές, χρωματικές προτάσεις, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου και αισθητικής.

Η σειρά καναπέδων Milano πρωταγωνιστεί ήδη σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της neoset από τον Ιούνιο. Επισκεφθείτε το κοντινό σας κατάστημα, ανακαλύψτε τις νέες προτάσεις διακόσμησης και κάντε τις αγορές σας ακόμα πιο εύκολα και ευέλικτα μέσα από το πιστωτικό πρόγραμμα της neoset.