Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

New Business: SWEDCO, τώρα και στη Θεσσαλονίκη!

25/06/2010

Σε πείσμα των καιρών, ο κλάδος της ποιοτικής και γρήγορης εστίασης κερδίζει συνεχώς έδαφος, προσελκύοντας επιχειρηματίες και επενδυτές! Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Ανάπτυξης & Δημιουργίας Δικτύων Franchise New Business, άλλο ένα κατάστημα προστέθηκε στην επιτυχημένη αλυσίδα καφέ-εστίασης-ζαχαροπλαστικής Swedco. Το νέο κατάστημα λειτουργεί ήδη, από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Εγνατίας.
Τα καταστήματα Swedco ξεκίνησαν από τη Ρόδο και αποτελούν ένα εκπληκτικό concept στο χαρτοφυλάκιο του Franchise, με υπέροχες Σουηδικές αλλά και Μεσογειακές γεύσεις. Μεταξύ άλλων, τα Swedco προσφέρουν στους πελάτες τους ποιοτικά, φρέσκα γλυκά, σνακ, ροφήματα, ελαφριά μεσημεριανά γεύματα και αρτοσκευάσματα. Το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των καταστημάτων αυτών είναι ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτουν είναι ολόφρεσκα, ενώ επιπλέον παρασκευάζονται και ψήνονται σε ιδιόκτητο παρασκευαστήριο, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Αποστολή των πολυχώρων Swedco είναι η γευστική ικανοποίηση του πελάτη, από το πρωί ως το βράδυ. Πρόκειται για καταστήματα όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, σε συνδυασμό με κάποιο σνακ ή τις γλυκές σπεσιαλιτέ μας (τρούφες, κρέμες, πραλίνες). Η πρόταση επιχειρηματικής συνεργασίας Franchise εκπονήθηκε και αναπτύσσεται από τη New Business.
Η New Business είναι εξειδικευμένη εταιρεία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων franchising, καθώς και ανάπτυξης επιχειρηματικών δικτύων. Με υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένο προσωπικό και με πολυετή εμπειρία, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchising και εμπορικών δικτύων. Σύμφωνα με την εταιρία, αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και η δημιουργία του πρώτου καταστήματος Swedco στην Αθήνα!