Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα φθινοπωρινή-χειμερινή κολεξιόν για τη μέλλουσα μαμά και το παιδί

29/07/2011

Η αλυσίδα καταστημάτων Prémaman, με προϊόντα φροντίδας για την μαμά, το μωρό και το παιδί, παρουσιάζει το νέο κατάλογο για τη συλλογή “Φθινόπωρο- Χειμώνας 2011-2012”. Η ολοκαίνουρια κολεξιόν, σχεδιασμένη ειδικά για την κάλυψη των αναγκών σας, υπόσχεται να ακολουθήσει εσάς και το μωρό σας σε κάθε περίσταση, αγκαλιάζοντάς σας με τα πιο ευχάριστα υφάσματα, προσφέροντας άνεση και στυλ.

Η σειρά της Prémaman για εγκύους, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναδείξει τη θηλυκότητά σας, προσφέροντας όση άνεση χρειάζεστε ώστε να είστε δραστήρια και μοδάτη κάθε στιγμή. Τζην μίνι φούστες, άνετα κολάν, μπότες με ή χωρίς τακούνι, αφράτα πλεκτά πουλόβερ και υπέροχα αξεσουάρ θα στολίσουν το ντύσιμό σας και θα σας δώσουν αέρα 70’s που θα πρωταγωνιστήσει αυτό τον χειμώνα.

Για εσάς που μόλις γεννήσατε, η Prémaman έχει δημιουργήσει μια σειρά άνετων και ζεστών ρούχων, ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες σας. Τα ρούχα κρύβουν τις ιδιαιτερότητες τους, πίσω από το sexy drape πέσιμό τους, κάνοντάς σας να μη θέλετε να τα αποχωριστείτε.

Αλλά και για το νεογέννητο μωρό σας, τα ρουχαλάκια της Prémaman «φλερτάρουν» από νωρίς με τη μόδα ενώ είναι φτιαγμένα από τα πιο απαλά υφάσματα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του. Η Prémaman, προτείνει μέσα από μια πλούσια συλλογή σε διάφορα γλυκά χρώματα ροζ, γαλάζιο, λάιμ, κίτρινο, λευκό, στυλάτα φορμάκια και άνετα φορεματάκια που θα τα προστατεύουν από τις απότομες αλλαγές του καιρού.

Η νέα συλλογή Prémaman για τα μεγαλύτερα παιδιά είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του παραμυθιού και του παιχνιδιού. Τα ρούχα υπερασπίζονται την ανάγκη του παιδιού για άνεση, ώστε να είναι πιο χαρούμενο και δραστήριο από ποτέ.

Το παιχνιδιάρικο, καθαρά αγορίστικο ή πιο ρομαντικό ύφος κυριαρχεί. Φορέματα, τζην, baggy παντελόνια, ριγέ φόρμες και πουλόβερ σε έντονα πράσινο, μωβ, πορτοκαλί και φούξια χρώματα, ταιριάζουν τέλεια με τα αξεσουάρ της παιδικής συλλογής. Παράλληλα, η έξυπνη σειρά σχολικών ρούχων θα σας λύσει τα χέρια αφού με τα ουδέτερα χρώματά της επιτρέπει ατέλειωτους συνδυασμούς.

Τέλος, η συλλογή της Prémaman, περιλαμβάνει πρακτικά αξεσουάρ βρεφανάπτυξης που εξασφαλίζουν το σωστό μεγάλωμα του παιδιού σας, έπιπλα και διακοσμητικά χώρου προσεκτικά μελετημένα για την απόλυτη προστασία του, καθώς και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για τις ευχάριστες στιγμές του μικρού σας.

Επισκεφτείτε ένα από τα 39* καταστήματα Prémaman, και επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρίας εκείνα που εξυπηρετούν τις προσωπικές σας ανάγκες επωφελούμενοι από την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.