Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο concept store Prémaman 400 τ.μ στο εμπορικό κέντρο Avenue

29/07/2011

To 39o κατάστημα ετοιμάζει να ανοίξει η εταιρεία Prémaman στο εμπορικό κέντρο Avenue (Λεωφόρος Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου) στις αρχές Οκτωβρίου.

Η πιο γνωστή αλυσίδα ρούχων και προϊόντων βρεφανάπτυξης και φροντίδας για τη μέλλουσα μητέρα, το μωρό και το παιδί, μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να εξελίσσεται, να ανανεώνεται και να δημιουργεί ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, έτοιμο να αντεπεξέλθει σε κάθε απαίτηση.

Όπως δηλώνει η κυρία Μαριτίνα Λάμπρου, Διευθύνoυσα Σύμβουλος της Prémaman «Στην Prémaman μας αρέσει πάντα να καινοτομούμε και το δείχνουμε. Έτσι τώρα, το νέο κατάστημα θα έχει ένα concept διαφορετικό από αυτό είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε. Πρόκειται για ένα κατάστημα πολύ μεγαλύτερο που θα παρουσιάζονται όλα τα είδη (κρεβατοκάμαρες, καρότσια καθίσματα αυτοκινήτου είδη για το μπάνιο, το φαγητό, το παιχνίδι, την φροντίδα του μωρού και της νέας μαμάς). Η ιδέα έχει ξεκινήσει από την Prémaman στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια και έχει μεγάλη επιτυχία. Ήρθε λοιπόν η ώρα και βρέθηκε και ο κατάλληλος χώρος να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές καινοτομίες έχουν προβλεφθεί γι’αυτό το κατάστημα όπως σεμινάρια από εξειδικευμένες μαίες για τις μέλλουσες μαμάδες, οι προσφορές του μήνα που έχουμε καθιερώσει σε όλα τα καταστήματα εδώ και ένα χρόνο και πολλά άλλα προνόμια που θα απολαύσουν οι φίλες της Prémaman».

Το ολοκαίνουριο κατάστημα, σε ένα χώρο 400 τετραγωνικών μέτρων ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Οκτωβρίου και σας καλωσορίζει με την νέα φθινοπωρινή-χειμερινή κολεξιόν που θα σας εντυπωσιάσει! Συγκεκριμένα θα μπορέσετε να βρείτε:

  • Την πληρέστερη συλλογή σε είδη βρεφανάπτυξης και αξεσουάρ, όπως μπιμπερό, σαλιάρες, παιχνίδια, καλλυντικά, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, παιδικά έπιπλα ... και όχι μόνο! Νέα, καινοτομικά προϊόντα που κάνουν ασφαλέστερο το μεγάλωμα του μωρού και πιο εύκολη την καθημερινότητα της νεομαμάς. Μάλιστα η Prémaman ψηφίστηκε από τους καταναλωτές στο Βέλγιο ως η πρωτοπόρος εταιρεία σε καινοτομία στην κατηγορία βρεφικά είδη.
  • Βρεφικά ρουχαλάκια για μωρά μέχρι 2 ετών.
  • Ρούχα & κατάλληλα εσώρουχα για τη μαμά, τροποποιημένα έτσι ώστε να καλύπτουν της ανάγκες της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά, δίνοντας της την λάμψη που της αξίζει.
  • Εσώρουχα και αξεσουάρ για τη μέλλουσα μητέρα, για βρέφη και παιδιά.

Το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στο εμπορικότερο κέντρο της Αθήνας, το Avenue, υπήρξε στρατηγική απόφαση της Prémaman. Μάλιστα το δίκτυο της Ελλάδας, αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο και τον δυναμικότερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο συνεργάτη της Prémaman εκτός Βελγίου.