Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

LEVI’S® SUPPORTS CHANGE

19/07/2011
Levi's

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και η Levi’s® πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, δίνοντας σας τη δυνατότητα να βγείτε διπλά κερδισμένοι! Έως τις 30 Αυγούστου, επισκεφθείτε το κατάστημα της Levi’s® στο Π. Φάληρο (Ελ. Βενιζέλου 255 - Τ: 210 98 53 114), κάνετε δικά σας όλα τα αγαπημένα κομμάτια από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 – με έως και 50% έκπτωση – και κερδίστε για την επόμενη αγορά σας, μια δωροεπιταγή αξίας €30,00 για να ανανεώσετε τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα με τα ρούχα από την ολοκαίνουρια συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011… από νωρίς!
 
Κάνετε τη διαφορά και δημιουργήσετε ένα ανάλαφρο και χαλαρό look μέσα από τις πολύ προσιτές επιλογές που σας προσφέρει το brand της Levi’s®. Αποκτήστε μοναδικά ρούχα, τα οποία χαρακτηρίζονται για την χειροτεχνία, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητά τους και κλέψτε τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι. Chinos και jean παντελόνια, Tunics, denim φούστες, shirts και T-Shirts με έντονες ρίγες, παστέλ χρώματα και αποχρώσεις σε λευκό, μπλε και κόκκινο αποτελούν το απόλυτο trend set της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας!

Levi’s® Φθινόπωρο 2011 - Men’s and Women’s Collections
Η ανδρική σειρά χαρακτηρίζεται από εξαιρετική δεξιοτεχνία, φροντίδα στη λεπτομέρεια και καινοτομίες στην εφαρμογή του ρούχου, τα χρώματα και τα υφάσματα. Η συλλογή αποτελεί την ενσάρκωση του αμερικανικού στυλ από το τραχύ, στο απλό, και στο ανέμελο. Τα key fits για τους άνδρες, αυτό το φθινόπωρο, ποικίλουν από slim, skinny, straight έως και tapered jeans. Η συλλογή επίσης δίνει έμφαση στα ειδικά χρώματα που προκύπτουν με την αποκλειστική καινοτομία Water<Less™, της μεθόδου η οποία προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με οικολογική τεχνική.
 
Η γυναικεία φθινοπωρινή γραμμή εξελίσσει ακόμη περισσότερο την ανατρεπτική σειρά γυναικείων jean, Levi’s® Curve ID – τα jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο! Η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό σύστημα που επικεντρώνεται στο γυναικείο σώμα και όχι στο μέγεθος. Η επίτευξη της απόλυτης εφαρμογής προέκυψε ως αποτέλεσμα μελετών που πραγματοποιήθηκαν σε 60.000 γυναικείους σωματότυπους παγκοσμίως. Για το Φθινόπωρο του 2011 η γυναικεία συλλογή Levi’s® Curve ID θα φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα από πρωτοποριακά φινιρίσματα και χρώματα, δημιουργώντας ένα αυθεντικά «επεξεργασμένο» και ευκολοφόρετο look.
 
Σημείωση για την ενέργεια Change:

  • Η προσφορά ισχύει για αγορές €90,00 και άνω
  • Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά κατά την περίοδο 15/09/11 - 15/10/11, στο ίδιο σημείο αγοράς
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, με ελάχιστη κατανάλωση το ποσό των €90,00
  • Για κάθε αγορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από ένα κουπόνι
  • Οι προσφορές ισχύουν για προϊόντα που δεν είναι σε προσφορά, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
  • Σε περίπτωση που δεν εξαργυρωθεί εξολοκλήρου η άξια του κουπονιού δεν επιστρέφονται χρήματα

About the Levi’s® brand
Τα αυθεντικά jeans Levi’s® δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1873 από την Levi Strauss & Co.Το brand Levi’s® εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στιλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co., τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα στον κόσμο, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

LEVI’S STRAUSS HELLAS ■ Καλαβρύτων 2 & Καϊάφα ■ 145 64 Νέα Κηφισιά ■ Τ: 210 68 73 500-1 ■ F: 210 68 56 272