Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Βρεφικό-Παιδικό δωμάτιο Prémaman. To δωμάτιο των ονείρων του.

27/06/2011

Είναι γεγονός ότι οι μικροί σας ήρωες περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους στο δωμάτιο τους. Η Prémaman γνωρίζοντας τις ανάγκες τους σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από την πλούσια συλλογή της να επιλέξετε το ιδανικό δωμάτιο! Πιστή στις αρχές της άνεσης, της λειτουργικότητας και πάνω από όλα στις υψηλές προδιαγραφές της ασφαλείας παρουσιάζει ολοκληρωμένες προτάσεις και για βρεφικά αλλά και για παιδικά δωμάτια.

Για τον κύριο πρωταγωνιστή του δωματίου -το παιδικό κρεβάτι- η Prémaman προτείνει δύο λύσεις:
Α. Tο κλασικό κρεβατάκι- κούνια με διαστάσεις από 60x120 cm έως 70x1,40 cm. Διατίθενται με συρτάρι που μπορείτε να αποθηκεύετε πράγματα ή χωρίς, με κάγκελα που ανεβοκατεβαίνουν ή σωμιέ 3 θέσεων. Το σωμιέ τριών θέσεων είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μητέρες και έχει πολλαπλή δυναμική χρήσεων. Αρχικά, η νέα μαμά μπορεί να κοιμίσει το μωρό ψηλά, ώστε να μην σκύβει όταν θέλει να το σηκώσει ή να το αλλάξει. Στη συνέχεια, όταν το μωρό μεγαλώσει και σηκώνεται, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε το σωμιέ σε πιο κάτω σκάλες προκειμένου να μην μπορεί να σκαρφαλώσει και να βγει. Τα παιδιά κοιμούνται σε τέτοιες κούνιες περίπου μέχρι την ηλικία των 3-3,5 ετών
Β. Το μετατρεπόμενο κρεβάτι έχει όλες τις παραπάνω λειτουργίες και πλεονεκτήματα, με μόνη διαφορά ότι μπορεί εύκολα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση να μετατραπεί από τους ίδιους τους γονείς σε ένα κανονικό μονό κρεβάτι (2μ x 0,90μ). Έτσι, το παιδί έχει τη δυνατότητα να το χαρεί και στην εφηβεία του.
Χαρούμενα χρώματα, μεγάλη ποικιλία στα είδη ξύλου όπως άγρια βαλανιδιά, απομίμηση ξύλου γκρι μελιάς, μελαμίνη, μασίφ ξύλο πεύκου κοκ, όλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, καλύπτουν και το πιο απαιτητικό γούστο.

Πρακτικά κομοδίνα, ευρύχωρες και εργονομικές ντουλάπες, άνετες συρταριέρες με προέκταση στο πάνω μέρος για τοποθέτηση αλλαξιέρας –όλα στα καταστήματα της Prémaman- θα σας «λύσουν» τα χέρια σας και θα βοηθήσουν στην οργάνωση του χώρου.

Και επειδή η Prémaman βρίσκεται ολοκληρωτικά δίπλα στις ανάγκες της μαμάς και του μωρού, σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε την τελευταία πινελιά στο χώρο του δωματίου μέσα από την πλούσια συλλογή της σε λευκά είδη (σεντόνια, μαξιλαροθήκες κοκ) και προίκα μωρού.

Ειδικά για τις νέες μαμάδες, η Prémaman συμβουλεύει τον πρώτο καιρό το μωράκι σας να κοιμάται σε λίκνο το οποίο τοποθετείται και εφάπτεται στην κρεβατοκάμαρα σας προκειμένου να αισθάνεστε πιο ασφαλής. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τα διάφορα είδη ξύλου που διατίθενται, θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε. Εναλλακτικά, η καλαθούνα τοποθετούμενη στην ειδική βάση της -εκτός από τη μεταφορά του νεογέννητου από το μαιευτήριο- μπορεί να αποτελέσει για το πρώτο διάστημα την πρώτη άνετη αγκαλιά για τον ύπνο του μωρού σας. Στα καταστήματα της Prémaman μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μη ξεχάσετε μόνο τη σταθερή βάση της για την τοποθέτηση της!

Χρήσιμο και απαραίτητο για την εκδρομή και τις διακοπές, το παρκοκρέβατο –το οποίο διατίθεται μέσα σε τσάντα μεταφοράς σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων είναι κατάλληλο λόγω της ευκολίας του να μετακινηθεί - να κοιμηθεί το μωρό σας στο εξοχικό ή στο σπίτι της γιαγιάς. Μπορείτε να επιλέξετε και ειδικό σπαστό στρωματάκι ή να χρησιμοποιήσετε το δικό του στρώμα.

Πάρκο –ο χώρος παιχνιδιού και δραστηριοτήτων του παιδιού– ! Γεμίστε το με λούτρινα παιχνίδια και αφήστε ελεύθερο το παιδί μέσα. Ιδανικό από την στιγμή που το μωρό κάθεται ή μπουσουλάει. Το βοηθάει να πιάνεται και να μαθαίνει να σηκώνεται. Επιτρέπει στην μαμά να είναι ήσυχη και να κάνει τις δουλειές της σε διπλανό δωμάτιο. Απαραίτητη η επίβλεψη. Διατίθεται σε ξύλινο ή μεταλλικό σε διάφορες διαστάσεις.

Μια βόλτα στα 38 καταστήματα της Premaman σε όλη την Ελλάδα αρκεί να χαρίσετε στους μικρούς σας ήρωες ένα υπέροχο και ασφαλές δωμάτιο! Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων μας μπορεί να σας δώσει συμβουλές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο λειτουργική. Ζητήστε να σας στείλουμε δωρεάν τον νέο κατάλογό μας. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.premaman.gr και να μας ακολουθήσετε, μαθαίνοντας τα νέα μας στη σελίδα μας στο facebook.