Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα με φωτοβολταικά συστήματα τώρα στην Καβάλα!!!

20/05/2011

Η New Business δημιουργεί ένα νέο Franchise Κατάστημα οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNERA στην Καβάλα. Ένας ακόμα νέος συνεργάτης – Franchisee προστέθηκε από τη New Business στην ίσως, πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Franchise.
Στο νέο κατάστημα εμπορίας και πώλησης οικιακών Φωτοβολταϊκών συστημάτων θα βρείτε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση σε ότι αφορά (μικρά) Φωτοβολταικά συστήματα ισχύος μέχρι 10kw.
Στο κατάστημα της Καβάλας που συνυπογράφει η εταιρία Σχεδιασμού, Δημιουργίας και Ανάπτυξης δικτύων Franchise, New Business, αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά μα βάση τις δικές του προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει η κάθε στέγη ή ταράτσα.
Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται χωρίς να μεταβούν σε τράπεζες, ΔΕΗ, Γραφείο μηχανικού, εγκαταστάτη ή κατάστημα με panels. Κατά αυτό τον τρόπο, παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.
Τα βήματα συνεργασίας μας είναι διακριτά και ξεκάθαρα ώστε να έχει τη δυνατότητα ο πελάτης μας να υπολογίζει το κέρδος του και να ενημερώνεται πλήρως για την επένδυση φωτοβολταϊκών που θέλει να πραγματοποιήσει.
Το κατάστημα Φωτοβολταικών στην Καβάλα by New Business παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη λύση στα Φωτοβολταικά συστήματα - από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την επίσκεψη στο χώρο του, όπου και ενημερώνεται πλήρως από το τεχνικό τμήμα μας, μέχρι την παρουσίαση της ΔΩΡΕΑΝ οικονομοτεχνικής μελέτης του ακινήτου του, τη διεκπεραίωση των διαδικασιών με δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες αλλά και το τελικό στάδιο της εγκατάστασης και της συντήρησης .
Με γνώμονα την οικονομία και την οικολογία, SUNERA και New Business βελτιώνουν διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους και αρωγούν με τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου των φωτοβολταϊκών συστημάτων στη γενικότερη περιβαλλοντική ανάπτυξη.

SUNERA

Εξάλλου, η στροφή στις καθαρές πηγές ενέργειας αποτελεί τη μόνη διέξοδο για την αποτροπή των κλιματικών αλλαγών που απειλούν σήμερα τον πλανήτη. Γι’ αυτό στην Ευρώπη εφαρμόζονται προγράμματα επιδότησης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών.
Τα προγράμματα αυτά έχουν 2 κύριους στόχους. Την άμεση αύξηση της ποσότητας παραγόμενης ενέργειας από καθαρές πηγές ενέργειας και την μακροπρόθεσμη μείωση του κόστους παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, μέσω οικονομίας κλίμακας. Δηλαδή όσο περισσότερα φωτοβολταϊκά συστήματα εγκαθίστανται, τόσο μικρότερο γίνεται το κόστος παραγωγής τους. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών θα εξισωθεί με το κόστος παραγωγής ενέργειας από ορυκτά καύσιμα.
Όταν, λοιπόν, η γενικότερη περιβαλλοντική ανάπτυξη μετουσιώνεται και σε κέρδος μέσα από όλα τα χαρακτηριστικά του επιχειρηματικού μοντέλου που έχει προσδώσει η New Business, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως άμεσα κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση στη δεδομένη οικονομική συγκυρία.