Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η neoset ανανεώνει το δίκτυό της και το σπίτι σας!

12/05/2011

Αέρα ανανέωσης αποπνέουν τα νέου τύπου καταστήματα της neoset που φιλοξενούν συλλογές επίπλων, αξεσουάρ, παιδικού και νεανικού δωματίου και κουζίνας κάτω από την ίδια σκέπη. Ακούγοντας και υπακούοντας στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού που ολοένα γίνονται και πιο επιτακτικές, η εταιρεία neoset αποφάσισε να επενδύσει στην ανάπτυξη του δικτύου της και να συγχωνεύσει τα σήματα της neoset και neoset κουζίνα, προσφέροντας μέσα από έναν κοινό εκθεσιακό χώρο εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου του σπιτιού.

Τα καταστήματα του Αγρινίου, της Πάτρας, της Ελευσίνας καθώς και το νέο κατάστημα στον Άλιμο είναι κάποια από τα καταστήματα του δικτύου της neoset στα οποία μπορεί να συναντήσει κανείς όλη τη γκάμα των προϊόντων της και να ανακαλύψει τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητά τους, καθώς και τις άκρως ανταγωνιστικές τους τιμές.

Ανθεκτικά έπιπλα σε μοντέρνες και κλασσικές γραμμές, όπως καναπέδες, κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, κουζίνες, τραπεζαρίες, παιδικά έπιπλα, γραφεία, φωτιστικά, λευκά είδη και accessories, καθώς και ολοκληρωμένη συλλογή ορθοπεδικών κι ανατομικών στρωμάτων συμπεριλαμβάνονται στην πλήρη γκάμα της neoset προσφέροντας έξυπνες λύσεις και εργονομικές προτάσεις για όλα τα τετραγωνικά και τους χώρους του σπιτιού. Οι πρακτικές ιδέες, τα ζεστά χρώματα, οι πρωτοποριακοί συνδυασμοί, η πληθώρα επιλογών και η γνωστή ποιότητα neoset είναι τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να μεταμορφώνει κάθε σπίτι σε ζεστό καταφύγιο, ικανό να χωράει τα όνειρα και να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Παράλληλα, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της neoset μπορεί να έρθει κανείς σε επαφή με το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που πλαισιώνουν την εξυπηρέτηση neoset. Έμπειροι διακοσμητές διαμορφώνουν τρισδιάστατες απεικονίσεις κάθε χώρου του σπιτιού και σχεδιάζουν βήμα – βήμα κάθε λεπτομέρεια, ενώ με την υπηρεσία neoset at home οι σύμβουλοι – διακοσμητές της neoset έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το σπίτι κάθε πελάτη και να μελετήσουν τις απαιτήσεις του χώρου του, προτείνοντας μοναδικές λύσεις που αντέχουν στο χρόνο και συμφέρουν. Επιπλέον, μέσα από το πιστωτικό πρόγραμμα της neoset, οι αγορές μπορούν να γίνουν ακόμα πιο εύκολες και ευέλικτες, ενώ το πλήρες πακέτο υπηρεσιών που συνοδεύει τα προϊόντα neoset μεταμορφώνει την ανακαίνιση του σπιτιού από κουραστική διαδικασία σε εμπειρία αναζωογόνησης. Μέσα στο 2011, μάλιστα, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει την ένωση neoset και neoset κουζίνας και σε άλλα καταστήματα στη χώρα και να εμπλουτίζει το δίκτυο υπηρεσιών της, μένοντας πάντα πιστή στις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών της.
NEOSET: Τηλ.: 210 66 01 100, www.neoset.gr