Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η Prémaman γιορτάζει τα 25 της χρόνια στην Ελλάδα με μια μεγάλη προσφορά κάθε μήνα!

05/05/2011
Premaman

Η αλυσίδα ρούχων και προϊόντων βρεφικής φροντίδας Prémaman κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα και γιορτάζει προσφέροντας 25% έκπτωση σε ένα προϊόν κάθε μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις φανταστικές μηνιαίες προσφορές μέσα από το site της εταιρίας www.premaman.gr, ή στη σελίδα της στο facebook premaman.greece, καθώς και σε όλα τα καταστήματα Premaman.

Για τον Μάιο, η Prémaman προσφέρει έκπτωση 25% στο καρότσακι Boris Bear, με τελική τιμή που δεν ξεπερνάει τα 83 ευρώ.

Το Boris Bear είναι ένα από τα πιο εύχρηστα βρεφικά καροτσάκια με 4 θέσεις ανάκλισης που επιτρέπουν στο μωράκι σας να κοιμάται, να ξεκουράζεται, να παρακολουθεί την βόλτα ή να τρώει, προστατευμένο από τον καιρό από το ειδικό καλυμα βροχής η την τέντα για τον ήλιο.

Το καροτσάκι βγαίνει σε 2 φωτεινά χρώματα, τυρκουάζ και κόκκινο, ζυγίζει 8,4 kg και κατάλληλο για παιδιά από 2 μηνών έως 4 ετών, ενώ διαθέτει καλαθάκι για τα ψώνια και φρένα στις πίσω ρόδες. Τέλος, είναι ιδανικό για μικρά πορτ-μπαγκαζ έχοντας διαστάσεις μόλις 19,5x28x105 εκατοστά. Συμπληρωματικά μπορείτε να αγοράσετε και την τσάντα-αλλαξιέρα , λειτουργική με πολλές θήκες και στρώμα για να αλλάζετε το μωρό.

Επισκεφθείτε τώρα ένα από τα 38 καταστήματα Prémaman σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές και υψηλή ποιότητα.