O chef Κωνσταντίνος Βασάλος, στο event της Κατερίνης!
06/11/2014
Στον Θαλάσσιο Κόσμο, η υγιεινή διατροφή πάει παρέα με την ελληνική κουζίνα. Την Παρασκευή και το Σάββατο 7-8 Νοεμβρίου 2014, ο chef και καθηγητής τής ΣΤΕ, Κωνσταντίνος Βασάλος, θα βρίσκεται στο κατάστημα της Κατερίνης για να προσφέρει γνώσεις και συμβουλές της νόστιμης, υγιεινής και παραδοσιακής κουζίνας των πολυβραβευμένων "Θαλασσινών Μαγειρεμάτων", που με περίσσιο σεβασμό στην παράδοση "κλείστηκαν στη λαδόκολλα". Για να γνωριστεί καλύτερα με το κοινό του, στο κατάστημα της Κατερίνης, την Παρασκευή και το Σάββατο, όλα τα γεύματα θα τα προσφέρει με 50% έκπτωση.