Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η FOCUS-ON GROUP καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, με έδρα την Αγ. Παρασκευή – Αθήνα.

08/04/2011

Η FOCUS-ON GROUP μετά τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση franchise ΚΕΜ EXPO, που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως 28 Φεβρουαρίου 2011 καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, με έδρα την Αγ. Παρασκευή – Αθήνα.

Οι πολυπληθείς επισκέπτες στο περίπτερό της, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του ομίλου της FOCUS-ON, λόγω και της τάσης της εποχής, διατέλεσαν καθοριστικό ρόλο για τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με νέους franchisee και συνάμα για αυτές που θα ακολουθήσουν.

Η FOCUS-ON GROUP πρωτοστατεί στην Ελλάδα με το concept που παρέχει στους επιχειρηματίες πελάτες του δικτύου της ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και προώθησης στο διαδίκτυο. Καταγράφει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρίες του αντικειμένου της. Μάλιστα αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στο χώρο της, η οποία παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων στους πελάτες της.

Η FOCUS-ON GROUP διακρίνεται για τις υπηρεσίες που παρέχει, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και της πληροφορικής, ώστε να αποφέρει τις μέγιστες αποδόσεις στις επιχειρήσεις - πελάτες της. Το κύριο αντικείμενό της αφορά στο portal www.focus-on.gr, το μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης που ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα στο χώρο της διαφήμισης, στηρίζοντας τον διαφημιζόμενο πλήρως και αποτελεσματικά. Η τεράστια αποδοχή του ηλεκτρονικού οδηγού της, το πολυπληθές και πλήρως ικανοποιημένο πελατολόγιό της και κυρίως η ζήτηση από την ίδια την αγορά, την οδήγησαν στην υιοθέτηση του franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης.

Η πρόταση franchise της FOCUS-ON χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους της, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, με κύριο αντικείμενο την προβολή τους στο μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων, κατασκευή site & eshop, email και sms marketing κ.ά. και προσφέρει περιθώρια κέρδους 70% και απόσβεση στους πρώτους 4 μήνες δραστηριοποίησής τους.