Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου του Ομίλου της FOCUS-ON

31/10/2011

Mε απόλυτη επιτυχία έγινε η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου του Ομίλου της FOCUS-ON το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείο GRAND RESORT στο Λαγονήσι.
Οι σύνεδροι, περίπου 70 άτομα, αποτελούνταν από στελέχη όλων των κλάδων λειτουργίας των καταστημάτων του Ομίλου και εκπαιδεύτηκαν σε θέματα οργάνωσης γραφείου, τεχνικών πωλήσεων, προβολής προγραμμάτων ιστοσελίδων και προβολής επιχειρήσεων μέσω των social media.
Ο Όμιλος της FOCUS-ON εκπαιδεύει και ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα στελέχη του, πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο που αύξησε τα μέλη του και τα καταστήματα, κλείνοντας το πρώτο έτος δραστηριότητας στο σύστημα Franchise τον αριθμό των έξι. Οι Franchisee της Ηλιούπολης, Αγίας Παρασκευής, Ζωγράφου, Κηφισιάς, Παλαιού Φαλήρου και Αιγάλεω ήταν ούτως ή άλλως όπως αρμόζει, οι κύριοι εκπαιδευτές του σεμιναρίου.
Στο σεμινάριο επίσης παρουσιάστηκε η μέχρι τώρα ανάπτυξη της εταιρείας, τα νέα προγράμματα που μελετούνται για να εισαχθούν, όπως επίσης και οι άμεσοι στόχοι που έχουν να κάνουν με την επέκταση της εταιρείας στην επαρχία. Ανακοινώθηκαν επίσης οι επί μέρους εκπαιδεύσεις που θα λάβουν χώρα στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου και έχουν να κάνουν ξεχωριστά με το κάθε τμήμα για πληρέστερη και πιο στοχευμένη ενημέρωση.
Η FOCUS-ON GROUP πρωτοστατεί με τα επιχειρηματικά προγράμματα προβολής στο διαδίκτυο, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες του αντικειμένου της.
Στόχος του Ομίλου είναι να αξιοποιεί κάθε νέα τεχνολογία στο έπακρο και να μελετά τις τάσεις και τις προοπτικές, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις μιας επιχείρησης.
Η πρόταση Franchise της FOCUS-ON GROUP χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους της, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, με κύριο αντικείμενο την προβολή τους στο μεγαλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων www.focus-on.gr, κατασκευή site και e-shop, προβολή στα social media, e-mail και sms marketing κ.ά. και προσφέρει περιθώρια κέρδους έως 70% και απόσβεση στους πρώτους 4 μήνες δραστηριοποίησής τους.