Η ανάπτυξη των καταστημάτων θα πρέπει να είναι πλέον των 150 ατόμων με ανάλογο εξωτερικό χώρο, φαγητά παρασκευασμένα πατροπαράδοτα με μεσογειακές πρακτικές, επί τόπου, συνταγές μοναδικές με πτωτότυπες γεύσεις προσαρμοσμένες στις ελληνικές τοπικές συνήθειες.
Πληροφορίες συστήματος franchise:
Χώρα προέλευσης:
|
Ελλάδα
|
Έτος έναρξης ανάπτυξης συστήματος:
|
|
Αριθμός σημείων δικτύου (με τα εταιρικά):
|
|
Ιδιόκτητα σημεία στην Ελλάδα:
|
2
|
Ανάπτυξη shop in shop:
|
ΟΧΙ
|
Αποκλειστικότητα περιοχής:
|
ΝΑΙ
|
Στοιχεία προτεινόμενης επένδυσης:
Μέσο κόστος επένδυσης (€):
|
400.000
|
Ελάχιστη έκταση χώρου (τ.μ.):
|
200
|
Διαρκή δικαιώματα (Royalties):
|
5%
|
Διαφημιστική συμμετοχή:
|
1%
|
Ελάχιστο απαιτούμενο προσωπικό:
|
1
|
Διάρκεια σύμβασης (έτη):
|
12
|
Απαραίτητη ενασχόληση συνεργάτη/επενδυτή στο σημείο:
|
ΟΧΙ
|
Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία συνεργάτη/επενδυτή στον κλάδο:
|
ΟΧΙ
|