Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης των Burgering House κ. Πέτρος Γιοβάνης , ύστερα από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Food & Beverage, αποφάσισε να ξεκινήσει το καινούργιο concept του αυθεντικού σπιτικού Αμερικάνικου Burger στην Ελλάδα και να το προσφέρει με την μέθοδο του Delivery - Take away. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί μια επιτυχημένη αλυσίδα 10 καταστημάτων, ακολουθώντας την ανάπτυξη μέσω franchising. Στόχος των Burgering House από το ξεκίνημά τους και βασικό κριτίριο επτυχίας τους είναι η Σταθερότητα στην επιλογή πιστοποιημένης ποιότητας των πρώτων υλών, σε συνάρτηση πάντα με την καλύτερη δυνατή προσφερόμενη τιμή, έχοντας σαν γνώμονα την μέγιστη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή,γιατί ο ευχαριστημένος πελάτης, είναι η ανταμοιβή της προσπάθειας μας, το κίνητρο της ύπαρξης των Burgering House! Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και με την βράβευση της εταιρείας με το Βραβείο Καλύτερης Ποιότητας Προϊόντος 2010!!!
Πληροφορίες συστήματος franchise:
Χώρα προέλευσης:
|
Ελλάδα
|
Έτος έναρξης ανάπτυξης συστήματος:
|
|
Αριθμός σημείων δικτύου (με τα εταιρικά):
|
|
Ιδιόκτητα σημεία στην Ελλάδα:
|
2
|
Ανάπτυξη shop in shop:
|
ΝΑΙ
|
Αποκλειστικότητα περιοχής:
|
ΝΑΙ
|
Στοιχεία προτεινόμενης επένδυσης:
Μέσο κόστος επένδυσης (€):
|
85.000
|
Ελάχιστη έκταση χώρου (τ.μ.):
|
100
|
Διαρκή δικαιώματα (Royalties):
|
5%
|
Διαφημιστική συμμετοχή:
|
1,5%
|
Ελάχιστο απαιτούμενο προσωπικό:
|
5
|
Διάρκεια σύμβασης (έτη):
|
6+6
|
Απαραίτητη ενασχόληση συνεργάτη/επενδυτή στο σημείο:
|
ΝΑΙ
|
Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία συνεργάτη/επενδυτή στον κλάδο:
|
ΟΧΙ
|