Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα βασικών δεξιοτήτων Η/Υ και χρήσης εφαρμογών γραφείου από το CareerPlanner.gr και τα ExpertIN

05/10/2010
Career Planner

Το νέο portal CareerPlanner.gr δημιουργήθηκε για να δώσει άμεσες αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις στα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και παράλληλα αποτελεί ένα εγγυημένο και ασφαλές μέσο εξεύρεσης εργασίας που οδηγεί τον υποψήφιο στην επαγγελματική κατάρτιση και καταξίωση. Μέσα από το www.CareerPlanner.gr μπορεί κανείς να ενημερώνεται για ανοιχτές θέσεις εργασίας, ευκαιρίες franchise, προγράμματα σπουδών - σεμινάρια και να αποκτήσει σημαντική πληροφόρηση για πλήθος θεμάτων γύρω από την αγορά εργασίας.

Η ομάδα της Career Planner θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα νέα μέλη της, εξασφάλισε και παρέχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ένα μοναδικό πρόγραμμα εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων χειρισμού Η/Υ και των πιο διαδεδομένων εφαρμογών γραφείου με την μέθοδο του e-learning. Σε αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο εξειδικευμένων εκπαιδευτικών κέντρων Πληροφορικής ExpertIN (www.expertin.gr), προσφέρει στα πρώτα 1.000 νέα μέλη που θα γραφτούν στο CareerPlanner.gr πρόγραμμα εκμάθησης e-learning διάρκειας 60 ωρών, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων
  • Επεξεργασία κειμένου με το Microsoft Word
  • Επεξεργασία λογιστικών φύλλων με το Microsoft Excel
  • Προετοιμασία παρουσιάσεων με το Microsoft PowerPoint
  • Επεξεργασία βάσεων δεδομένων με την Microsoft Access
  • Χρήση και αξιοποίηση του διαδικτύου

Επίσης οι δικαιούχοι της προσφοράς, εφόσον το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα, αποκτώντας αναγνωρισμένη πιστοποίηση σπουδών με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Career Planner ή με την κεντρική διοίκηση του δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN.