Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο εκπαιδευτικό κέντρο ExpertIN στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης

27/07/2010

Ένα ακόμα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής προστίθεται στο δίκτυο της ExpertIN. Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Εγνατία & Αγίας Σοφίας, στον 2ο όροφο. Από τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο, το νέο κέντρο θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Πληροφορική καθώς επίσης και σε σύγχρονες επαγγελματικές δεξιότητες.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου εκπαιδευτηρίου ενισχύει σημαντικά την παρουσία του εκπαιδευτικού οργανισμού ExpertIΝ στη Βόρεια Ελλάδα, που απαριθμεί αυτή τη στιγμή 35 εκπαιδευτικά κέντρα πανελλαδικά.

H ExpertIN® - Information Science Training Technologies μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης επιχειρησιακής δράσης, αποτελεί σήμερα τον πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό Πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και έναν από τους πρωτοπόρους της Ευρώπης. Στις σελίδες του δικτυακού τόπου, www.expertin.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN®, καθώς επίσης και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας με όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα του δικτύου.

Πληροφορίες Franchise: www.dbn.gr, 210 5777780.