Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα με Φωτοβολταικά Συστήματα στο Ελληνικό

19/10/2011

Με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης συνεχίζει η εταιρία Σχεδιασμού, Δημιουργίας και Ανάπτυξης New Business την ανάπτυξη του δικτύου της εταιρίας Οικιακών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων SUNERA.
Ένα ακόμα Franchise κατάστημα SUNERA βρίσκεται κοντά μας από τη New Business στο Ελληνικό, στην οδό Ιασωνίδου 57.

Στο νέο κατάστημα εμπορίας και πώλησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων όλοι θα βρίσκουν μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση στις ενεργειακές τους αναζητήσεις.

Η σύγχρονη οικολογική συνείδηση και η φροντίδα για το περιβάλλον μετουσιώνονται σε δυναμικό επιχειρείν με υψηλή κερδοφορία και στο νέο Franchise κατάστημα SUNERA στο Ελληνικό. Το επιχειρηματικό μοντέλο της New Business που έχει εφαρμοστεί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη με επιτυχία, εφαρμόζεται τώρα από έναν ακόμα νέο συνεργάτη στην Αττική.

Sunera

Το κατάστημα εμπορίας και πώλησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNERA αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται από τη δημιουργία της τεχνοοικονομικής προσφοράς, τις γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι & την εγκατάσταση.

Από τη δανειοδότηση – καθώς συνεργάζεται με όλες τις τράπεζες που χρηματοδοτούν το πρόγραμμα 100% - μέχρι τη συντήρηση οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και τεχνικοί μας βρίσκονται δίπλα στο χρήστη για να δώσουν ολοκληρωμένες επαγγελματικής λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Στα καταστήματα SUNERA By New Business Αντιμετωπίζουμε τον κάθε επενδυτή σαν ιδιαίτερη περίπτωση και δημιουργούμε εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα του.
Με ένα ραντεβού εξυπηρετείται χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί σε τράπεζες, ΔΕΗ, γραφείο μηχανικού, εγκαταστάτη ή κατάστημα με panels. Αξιοποιούμε λοιπόν τις απεριόριστες δυνατότητες του Δικτύου NB- SUNERA και παρέχουμε για πρώτη φορά στην περιοχή μας, ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την εγκατάσταση Φ/Β Συστημάτων:

I. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
II. Επίσκεψη και ενημέρωση στο χώρο του πελάτη
III. Δωρεάν Οικονομοτεχνική μελέτη για το ακίνητό του
IV. Διεκπεραίωση των διαδικασιών με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες
V. Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από τα πιστοποιημένα συνεργεία μας
VI. Παρακολούθηση απόδοσης του φωτοβολταϊκού.

Όλες οι διαδικασίες με μηχανικούς, τράπεζες, εγκαταστάσεις και δημόσιες υπηρεσίες γίνονται από εμάς και χωρίς να χάνει χρόνο ο πελάτης.
Η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, άλλωστε, είναι μια επένδυση με σίγουρη και μεγάλη απόδοση. Συνεπώς έχει να κερδίσει ένα επιπλέον εισόδημα καθώς συμβάλλει και στην σωτηρία του πλανήτη μας.

Η New Business διευρύνει διαρκώς το δίκτυο των συνεργατών - Franchisee SUNERA καθώς έχουν δημιουργηθεί μέσα σε έναν χρόνο 16 νέα καταστήματα τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας και νέες ευκαιρίες. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και επισκεφθείτε το επίσημο site www.newbusiness.gr για να ενταχθείτε στην πιο σταθερά αναπτυσσόμενη αλυσίδα Franchise.