Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Δελτίο Τύπου Ομίλου so easy® 2011

18/01/2012

Αν και αντικειμενικά το 2011 ήταν μία δυσμενής χρονιά αβεβαιότητας και αστάθειας, ο Όμιλος so easy® κατάφερε για άλλη μια φορά να προσπελάσει πολλά από τα εμπόδια και να πρωτοστατήσει στα δεδομένα της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας με πολλαπλή δραστηριότητα στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
Η πορεία των εκπαιδευτηρίων κινήθηκε σταθερά ανοδική κατά την διάρκεια της χρονιά, με τα 75 παρατήματα so easy να διατηρούν και να αυξάνουν τους μαθητές τους, εδραιώνοντας και ισχυροποιώντας έτσι την θέση τους τόσο μεμονωμένα απέναντι στον τοπικό ανταγωνισμό, όσο και Πανελλαδικά σε σχέση με άλλες μεγάλες αλυσίδες ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Το ακαδημαϊκό προϊόν εμπλουτισμένο με την αποκλειστική βιβλιογραφία so easy για κάθε μία από τις εννέα διαφορετικές γλώσσες που διδάσκονται και ενισχυμένο με πλούσιο διαδραστικό και τεχνολογικά εξελιγμένο υλικό, έδωσε για άλλη μία φορά στα so easy το προβάδισμα επιτυχιών σε όλες τις εξετάσεις και σε όλα τα επίπεδα πτυχίων.
Σημαντικό βήμα κατά την διάρκεια του 2011 ήταν ο επανασχεδιασμός των εξειδικευμένων και tailor made business σεμιναρίων εκμάθησης εμπορικής ορολογία για κάθε επαγγελματικό κλάδο, καθώς επίσης και τα τμήματα easy business που αφορούν εκπαίδευση στελεχών εταιριών εντός ή εκτός της εταιρίας τους. Περισσότερες από 180 εταιρίες εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευση των στελεχών τους στους καθηγητές των so easy με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Πρόοδος και εξέλιξη των εκπαιδευτηρίων so easy δε σημειώθηκε μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά συμβάδισε και με την επιχειρηματική ανάπτυξη της αλυσίδας. Η συμμετοχή της so easy στην Διεθνή Έκθεση KEM franchise Φεβρουάριο του 2011, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πολλοί νέοι επενδυτές εμπιστεύτηκαν την ολοκληρωμένη και σίγουρη επιχειρηματική πρόταση των so easy με την ίδρυση των 7 νέων εκπαιδευτηρίων κατά το 2011:

  • 2 νέα εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών so easy® - Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net® στη Ν. Φιλαδέλφεια και το Περιστέρι
  • 3 νέα εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών so easy® στην Αργυρούπολη, το Μαρούσι και το Πάτημα Χαλανδρίου
  • 2 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Αρειμάνιο® στον Εύοσμο και την Μυτιλήνη.

Μία από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του Ομίλου so easy® είναι η παραχώρηση άδειας Master Franchisee για την Κύπρο στα εκπαιδευτήρια Ωρίωνα, με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου του Ομίλου σε όλη την Κύπρο.
Πρόσθετα βήματα εξωστρέφειας μέσα στο 2011 ήταν οι επιτυχημένες εμφανίσεις των εκπαιδευτηρίων Ξένων Γλωσσών so easy® στις διεθνείς εκθέσεις franchise της Ρωσίας, Σερβίας και Βουλγαρίας, που απέδειξαν την δυναμική του brand και την ικανότητα του να ανταγωνιστεί αξιοπρεπώς τις αντίστοιχες διεθνής αλυσίδες εκπαίδευσης.
Ο Όμιλος so easy® έχοντας ανεβάσει υψηλά τον πήχη των απαιτήσεων αλλά και των προσδοκιών, ξεκινάει το 2012 με αισιοδοξία και χρονοδιάγραμμα για μία δημιουργική χρονιά, επιτυχιών και ανόδου.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4125424 την κυρία Μπαρλιά ή επισκεφτείτε τα site μας:
www.soeasy.gr
www.easyfranchise.gr