Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Μία ακόμα ανατρεπτική ενέργεια από τα Πίτα Παν με δώρο ένα ipad για τον μεγάλο νικητή

25/02/2011

24 Φεβρουαρίου 2011. «Είσαι; Σε αγαπάμε!» Πρόκειται για μία ανατρεπτική ΠΙΤΑ ΠΑΝ-ική ενέργεια που ξεκινάει από το site www.pitapan.gr και ολοκληρώνεται στο Facebook, στο νέο Pita Pan Fan Page. Η ενέργεια αναλαμβάνει δυναμικά την ψυχαγωγία των fans της αλυσίδας και προσκαλεί κοντά της όλους όσοι θέλουν να δουν τη χαρούμενη πλευρά της ζωής.
Ο χρήστης καλείται να δηλώσει εάν ταυτίζεται με το Γουρούνι, τον Μαϊντανό, το Αγγούρι ή την Κότα. Κάθε επιλογή κρύβει συλλογή από χιουμοριστικά βίντεο και άλλα απρόβλεπτα.
Καθημερινά ένας τυχερός κερδίζει ένα ΠΙΤΑ ΠΑΝ ΓΕΥΜΑ για δύο άτομα, ενώ όλοι συμμετάσχουν στη τελική κλήρωση για 1 ipad. Το υλικό ανανεώνεται κάθε μέρα και έχει επιλεγεί από τον ωκεανό της συλλογικής βάσης δεδομένων όπως το youtube, με τη Pita Pan Fan Page να τροφοδοτεί καθημερινά με φρέσκα βίντεο τα wall των fans.
Επισκεφθείτε το http://www.pitapan.gr/ για να ζήσετε ολόκληρη την εμπειρία ή απευθείας την εφαρμογή στο Facebook http://apps.facebook.com/emeis_se_agapame/
Την ενέργεια υπογράφει η {Linakis+Associates} ενώ την επικοινωνιακή κουλτούρα του brand καταθέτει η North Star Communication.