Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Online Delivery από τα Πίτα Παν

02/12/2010

2 Δεκεμβρίου 2010. Μια ακόμα επιλογή στο καταναλωτικό κοινό δίνει η γνωστή αλυσίδα Πίτα Παν. Συγκεκριμένα, προσφέρει τη δυνατότητα online παραγγελιών για τα καταστήματα Αθηνών που κάνουν delivery, μέσω ενός ιδιαίτερα ευέλικτου συστήματος, ικανού να εξυπηρετήσει ακόμα και τους λιγότερο εξοικειωμένους χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες της online υπηρεσίας μπορούν να κάνουν εξόφληση με αντικαταβολή κατά την παράδοση, χωρίς να απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας. Το σύστημα σχεδίασε για την Πίτα Παν η εταιρία Formax iTS.

Η υπηρεσία online παραγγελιών υποστηρίζεται στο νέο και βραβευμένο site της Πίτα Παν. Η ιστοσελίδα ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική, το μοντέρνο design και το interactivity με το καταναλωτικό κοινό.

O νέος δικτυακός τόπος της Πίτα Παν σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη Linakis+Associates με τη συνεργασία της North Star Communication. Πλούσιο περιεχόμενο, πληροφορίες, γεύσεις, ζωντανά χρώματα, μουσική και παιχνίδια κάνουν την πλοήγησή σας ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.

Ενημερωθείτε για τις καινούριες γεύσεις Πίτα Παν, παραγγείλετε online ή απλώς παίξτε, με ένα click στο www.pitapan.gr