Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Άνοιξε το Νέο COPY SERVICES (COPY+COFFEE+INERNET) By New Business στην Ξάνθη!

10/01/2012

Στην καρδιά της Θράκης, στην Ξάνθη, η New Business δημιουργεί το νέο κατάστημα COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET). Ο νέος πολυχώρος COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET) βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Καραολή 27 και κατάφερε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του να καταστεί Hot Spot για την τοπική αγορά της Ξάνθης.

Τα καταστήματα COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET) κινούνται σε μια αγορά που ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και στις γευστικές συνήθειες των καταναλωτών που κατά τόπους αλλάζουν.

COPY SERVICES

Η δημιουργική αυτή συνύπαρξη των ετερόκλιτων – φαινομενικά – κλάδων της τεχνολογίας και της εστίασης αναδεικνύεται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το νέο δίκτυο που φέρει την υπογραφή της εταιρίας Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business.

Τα καταστήματα COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET) είναι χώροι που παρέχουν εκτυπώσεις, μακέτες, βιβλιοδεσίες, περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και αναλώσιμα, 8 ποικιλίες καφέ εξαιρετικής ποιότητας με έμφαση στον espresso, 2 είδη ιταλικών γλυκών και σάντουιτς και παράλληλα χρήση του internet -για όσους το επιθυμούν.
Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συλλάβει κανείς το μέγεθος της αγοράς στην οποία απευθυνόμαστε, της αγοράς δηλαδή των αναλωσίμων, των φωτοτυπήσεων και του καφέ είναι να αναλογιστεί απλά ποιοι ακριβώς είναι οι πελάτες του νέου καταστήματος COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET) Ξάνθης.

Τα καταστήματα απευθύνονται σε όλους, καλύπτοντας ξεχωριστές – πάγιες και μη - ανάγκες για τον φοιτητή, τον μαθητή, τον επαγγελματία, τις επιχειρήσεις, αλλά και τους οργανισμούς.
Άλλωστε, πέρα από τις διαρκείς ανάγκες φοιτητών και σπουδαστών, αν αναλογιστούμε ότι το 95% των επιχειρήσεων, των δημοσίων υπηρεσιών των οργανισμών αλλά και των φροντιστηρίων (μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών, πληροφορικής κ.α) επιδιώκουν σε μόνιμη βάση να μειώσουν τις δαπάνες τους σε φωτοτυπίες, αναλώσιμα και εκτυπώσεις, είμαστε σε θέση να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Παράλληλα, η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία της New Business στον χώρο της εστίασης, του καφέ και της πληροφορικής, δίνει μία ξεχωριστή διάσταση στο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για το δίκτυο των COPY SERVICES με το διακριτικό υπό-τίτλο COPY + COFFEE + INTERNET.

Η νέα, ολοκληρωμένη, επιχειρηματική πρόταση είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κλάδο με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητά της καθώς επίσης και με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό.
Μια επιχειρηματική πρόταση που έχει εκπονηθεί από τη New Business ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη στις ανάγκες της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας και να μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος όλων των νέων συνεργατών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οικονομικά στοιχεία και παρουσίαση της δεδομένης πρότασης επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο www.newbusiness.gr ή καλέστε σήμερα στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3473190.