Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέο κατάστημα από τη New Business, στην καρδιά της Θράκης!

05/07/2010

Η πρωτεύουσα της Ροδόπης αποκτά το δικό της COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET), διά χειρός New Business. Η Κομοτηνή αναδεικνύεται σε πρώτο σταθμό του νέου επιχειρηματικού μοντέλου της New Business, (COPY + COFFEE + INTERNET).

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία της New Business στον χώρο του καφέ, της εστίασης και της πληροφορικής, δίνει μία ξεχωριστή διάσταση στο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για το δίκτυο των COPY SERVICES με τον διακριτικό υπό-τίτλο COPY + COFFEE + INTERNET.

Η New Business, λοιπόν, δημιουργεί ό,τι πιο σύγχρονο και δομημένο στο χώρο της εκτύπωσης, των αναλώσιμων και των gadgets, σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας καφέ και δυνατότητες πρόσβασης στο Internet! Σε έναν χώρο άναρχα ανεπτυγμένο και χωρίς σαφή όρια, έρχεται η New Business, η πλέον εξειδικευμένη εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, σε συνεργασία με την πρωταγωνίστρια εταιρία στο χώρο της εκτύπωσης Copy Service, να κάνουν τη διαφορά!

Τα καταστήματα COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET) είναι χώροι που παρέχουν εκτυπώσεις, μακέτες, βιβλιοδεσίες, περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και αναλώσιμα, 8 ποικιλίες καφέ εξαιρετικής ποιότητας με έμφαση στον espresso, 2 είδη ιταλικών γλυκών και σάντουιτς και παράλληλα χρήση του internet -για όσους το επιθυμούν. Τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά είναι και αυτά που καθιστούν τα COPY SERVICES ουσιαστικά meeting points και δίνουν τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους.

Η νέα, ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κλάδο με την ξεχωριστή και συγκεκριμένη ταυτότητά της και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό.

Κατά συνέπεια, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα καταστήματα του δικτύου είναι σημεία αναφοράς και ταυτίζονται με την επιτυχία στο χώρο της εκτύπωσης, αλλά και του καφέ.

Το επιχειρηματικό μοντέλο COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET), που έχει δημιουργήσει η New Business, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επιτυχία και την υψηλή κερδοφορία των συνεργατών που θα ενταχθούν στο δίκτυο, δημιουργώντας μια ελκυστική Επενδυτική Πρόταση Franchise, με εξαιρετικές προοπτικές!

Σύντομα, κάθε περιοχή θα έχει το δικό της COPY SERVICES (COPY + COFFEE + INTERNET), από τη New Business!