Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

«Aν γινόμουν πάλι παιδί…»

14/12/2010
LEVI'S

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010, η Levi’s® πραγματοποίησε δύο μοναδικά happenings στα καταστήματά της, σε Ν. Σμύρνη & The Mall, αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας την καμπάνια «Aν γινόμουν πάλι παιδί…», με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Παρέα με το συγκρότημα Professional Sinnerz, των οποίων αποτελεί από το καλοκαίρι official styling partner, έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά να φωτογραφηθούν μαζί τους και να συμπληρώσουν τη φράση «Αν γινόμουν πάλι Παιδί….» συμμετέχοντας στην κλήρωση για αυθεντικά ρούχα Levi’s®, 200 CD από τη πρόσφατη δισκογραφική δουλειά "Amazing" των Professional Sinnerz (Deluxe Edition) και μια μοναδική ευκαιρία σε έναν τυχερό, να βρεθεί στα backstage του νέου βίντεο κλιπ του συγκροτήματος, κατόπιν κλήρωσης!

Στόχος της Levi’s® ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη στήριξης και προσφοράς αγάπης στα παιδιά όλου του κόσμου, που έχουν την απόλυτη ανάγκη μας, και όπως είχε ανακοινωθεί μέρος των εσόδων από τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων, θα δοθούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», παιδιά από τον οποίο συμμετείχαν στην εκδήλωση της 11ης Δεκεμβρίου, στο κατάστημα της LEVI’S στο The Mall, βγάζοντας φωτογραφίες με το συγκρότημα και απολαμβάνοντες τις στιγμές.

Και στις δύο εκδηλώσεις δεκάδες θαυμαστές του συγκροτήματος περίμεναν από νωρίς για τη στιγμή που θα συναντούσαν από κοντά τους αγαπημένους τους Professional Sinnerz! Πολλοί με δυνατά γέλια και άλλοι με δάκρυα… συγκίνησης στα μάτια, κατάφεραν να αποκτήσουν το πολυπόθητο αυτόγραφο – με την προσωπική υπογραφή των Professional Sinnerz - και να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Μεγάλος On Line Διαγωνισμός «Aν γινόμουν πάλι παιδί…»
Με πλήθος συμμετοχών, ο σούπερ διαγωνισμός της Levi’s® στο facebook συνεχίζεται, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της, να διεκδικήσουν αυθεντικά ρούχα Levi’s®, 200 CD από τη πρόσφατη δισκογραφική δουλειά "Amazing" των Professional Sinnerz (Deluxe Edition) και μια μοναδική ευκαιρία σε έναν τυχερό, να βρεθεί στα backstage του νέου βίντεο κλιπ του συγκροτήματος, κατόπιν κλήρωσης! Ακολουθώντας δύο πολύ απλά βήματα - Γίνετε μέλη του γκρουπ της Levi’s® στο Facebook και συμπληρώστε με τον δικό σας τρόπο τη φράση «Αν γινόμουν πάλι παιδί…», ανεβάζοντας τη στο wall - ίσως είστε εσείς, έναν από τους δεκάδες τυχερούς που θα κερδίσουν τα μοναδικά αυτά δώρα!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, όπου και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών, μέσα από τη σελίδα της Levi’s® στο facebook. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν και όλοι όσοι επισκεφθούν τα δύο καταστήματα της Levi’s® (Ν. Σμύρνη & The Mall) συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο ειδικό έντυπο – με την υπογραφή των Professional Sinnerz – και τοποθετώντας το στην κληρωτίδα.