Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

A Season Of Sharing… …And Wearing Levis Christmas Pack!

24/11/2010

Άρρηκτα συνδεδεμένη με το πνεύμα της αγάπης, η σημαντικότερη εορταστική εποχή του χρόνου πλησιάζει… Πως όμως θα αντιλαμβανόμασταν έννοιες και λέξεις όπως καλό, αγάπη, φως, αρμονία αν δεν υπήρχαν και αυτές του κακού, του μίσους, το σκοτάδι ή η ένταση; Εμπνευσμένη από το δίπτυχο των αντιθέσεων, η Levi’s® σχεδιάζει τη φετινή, ειδική σειρά ρούχων για την περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία βασίζεται στα δύο χρώματα που κρύβονται στην αρχή όλων των χρωμάτων… Υποδεχτείτε τη σειρά Black & White - Levi’s® Christmas Pack 2010!

Η λεπτομέρεια… κάνει τη διαφορά!
Βασικά σημεία – κλειδιά της σειράς Black & White - Levi’s® Christmas Pack 2010, αποτελούν οι λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα αντρικά Denim Jeans. Η εσωτερική πλευρά στις τσέπες έχει σχεδιαστεί με ασπρόμαυρες, έντονες στάμπες, βασισμένες σε γνωστά χριστουγεννιάτικα σύμβολα ενώ η χαρακτηριστική Levi’s® ετικέτα, το κουμπί και το patch των παντελονιών αποκτούν μαύρο χρώμα!

Let it…Rock!
Συνώνυμο της αγαπημένης χρωματικής αντίθεσης το Rock n’ Roll στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε και φέτος από τη Χριστουγεννιάτικη σειρά ρούχων Black & White - Levi’s® Christmas Pack 2010. Denim Jeans & Dresses, Tees, T-shirts, Blazers & Jackets, «ντύνονται» στα χρώματα του άσπρου και μαύρου και αποκτούν έναν επαναστατικό τόνο και μία edgy διάθεση, απευθυνόμενα σε όσους είναι ή αισθάνονται ροκ!

Έχεις τον Άσσο… στο μπλουζάκι σου!
Εμπνευσμένοι από τα δημοφιλή παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς, οι σχεδιαστές της Levi’s® προσθέτουν μια τελευταία πινελιά στα T-shirts της συλλογής Black & White - Levi’s® Christmas Pack 2010. Έντονες στάμπες, με goth αναπαραστάσεις του πασίγνωστου συμβόλου - τον Άσσο – μεταμορφώνουν όλους τους Levi’s® wearers ανά τον κόσμο σε μοντέρνους… τυχοδιώκτες!

*Η σειρά Black & White - Levi’s® Christmas Pack 2010 είναι περιορισμένη και διατίθεται μέχρι εξαντλήσεως σε όλα τα καταστήματα Levi’s®.

About the Levi’s® Brand
Worn by Doers since 1873…
Τα αυθεντικά jeans Levi’s® δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1873 από την Levi Strauss & Co.Το brand Levi’s® εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στιλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co. το 1873, τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα jeans του κόσμου, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης.Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο δημοσίων σχέσεων Levi’s® Ηellas: CONCEPT Communication Strategies, Ελένα Ιωαννίδου, 210 8025662, eioannidou@conceptcom.gr.