Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Violet for Levi’s®!

15/04/2011

“I believe if you don’t try you’ll never know what fits”
“Violet”, Demi Curve
 

Violet for Levi’s

Την Πέμπτη 03 Μαρτίου 2011 η Levi’s® διοργάνωσε στο Μιλάνο ένα μεγάλο ροκ πάρτι με guest τη 19χρονη Violet, τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από το Levi’s® Demi Curve ID και ανερχόμενο αστέρι της μουσικής βιομηχανίας. Οι all star καλεσμένοι αποθέωσαν το live της Violet, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη μόδα και το αυθεντικό στιλ της Levi’s®.

Η Violet, η μούσα του Demi Curve, δήλωσε στα παρασκήνια πως παρότι «αγοροκόριτσο», λατρεύει τις καμπύλες της και πάντα αναζητούσε το jean που θα εφαρμόζει τέλεια πάνω της! Ανακαλύπτοντας τη Νο1 γυναικεία σειρά jean Levi’s® Curve ID, βρήκε το jean που εφαρμόζει πάνω της σαν γάντι!

Από τον Φεβρουάριο του 2011, η γυναικεία σειρά jean Levi’s® Curve ID μεγάλωσε, περιλαμβάνοντας νέους τύπους, ολοκαίνουριες και μοντέρνες αποχρώσεις που θα αναδείξουν κάθε γυναικεία σιλουέτα! Ανακαλύψτε και εσείς ποιος τύπος Levi’s® Curve ID (Slight – Demi – Bold) είστε, μέσα από τη νέα πρωτοποριακή on line υπηρεσία, που επιτρέπει στις γυναίκες να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού σε επιλεγμένα καταστήματα της Levis® σε όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν από κοντά το Νο1 γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο!

Μέσα από το επίσημο site www.eu.levi.com (επιλογή Ελλάδα) και τη νέα σελίδα LEVI Strauss Hellas στο Facebook, όλες οι γυναίκες έχουν μια μοναδική on line δυνατότητα, να κλείσουν – ανά πάσα στιγμή – ένα ραντεβού με τους έμπειρους στιλίστες της Levi’s®, οι οποίοι θα τις μετρήσουν και σε προσωπική συζήτηση μαζί τους, θα τις βοηθήσουν να ανακαλύψουν ποιος από τους τρεις τύπους του Levi’s® Curve ID είναι ιδανικός για τις αναλογίες, τον σωματότυπο και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους.

About the Levi’s® Brand
Worn by Doers Since 1873…

Τα αυθεντικά jeans Levi’s® δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1873 από την Levi Strauss & Co.Το brand Levi’s® εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στιλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co. το 1873, τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα jeans του κόσμου, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.