Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα συνεργασία Levi Strauss Hellas με shop in shop corners στα Helmi Stores!

06/04/2011
Levi Strauss Hellas

Νέα συνεργασία για τη Levi Strauss Hellas η οποία εγκαινίασε πρόσφατα, δύο ολοκαίνουρια corners στα Helmi Stores* Πειραιά και Βόλου! Έχοντας ως βασικό στόχο την ανάπτυξη του δικτύου της, η Levi Strauss Hellas συνεχίζει να πρωτοπορεί στο κομμάτι της casual ένδυσης με συνεργασίες που την εξελίσσουν και την καθιστούν ως ένα από τα πιο δημοφιλή, αγαπητά και προσιτά brands στον χώρο.

Στα δύο νέα αυτά σημεία, θα βρείτε τη νέα γυναικεία συλλογή ρούχων Άνοιξη / Καλοκαίρι 2011, με γενικό τίτλο «The Jock and the Princess». Εμπνευσμένη από το… «απόλυτο θηλυκό» - που στο πρόσωπο της ενσαρκώνεται η θετική ενέργεια και η δύναμη της νιότης - η Levi’s® σχεδιάζει και μας παρουσιάζει υφασμάτινα παντελόνια και Tunics, denim φούστες, shirts και T-Shirts με έντονες ρίγες, παστέλ χρώματα και αποχρώσεις σε λευκό, μπλε και κόκκινο.

Για την… «princess» της νέα συλλογής το Levi's® Curve ID – η μοναδική γυναικεία σειρά jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο – συνεχίζει να αποτελεί το απόλυτο trend set της εποχής, καθώς επανέρχεται με νέες αποχρώσεις και λεπτομέρειες, σε modern και classic style! Ανακαλύψτε ποιος τύπος jean (Slight – Demi – Bold) ταιριάζει ιδανικά στον δικό σας σωματότυπο και υποδεχτείτε το καλοκαίρι με μια άκρως θηλυκή και ανανεωμένη γκαρνταρόμπα!

Διαθέτοντας ένα υγιές δίκτυο χονδρικής πώλησης αλλά και franchise, η Levi Strauss Hellas εδώ και χρόνια αποτελεί μία δυνατή εμπορική πρόταση καθώς προσφέρει συνεργασία με την εταιρία που δημιούργησε το πρώτο Blue Jean, υποστήριξη και knowhow εγχειρίδια λειτουργίας για τη νέα επιχείρηση, αρχική και συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών από εξειδικευμένο προσωπικό, τακτικές επισκέψεις και υποστήριξη από το εμπορικό τμήμα της μητρικής εταιρίας, μελέτες σκοπιμότητας, διαμόρφωση των νέων καταστημάτων και εκπαίδευση merchandising.

Helmi
Η εταιρεία Helmi έχει σήμερα εκτενή παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ρουμανία με 18 συνολικά καταστήματα (14 ιδιόκτητα – 4 franchise), 13 Shop-in-Shops (Hondos Center, Notos) αλλά και με 125 ακόμα επιλεγμένα σημεία πώλησης. Ιδρύθηκε το 1990 και από τότε έχει κατοχυρώσει ένα ισχυρό, αναγνωρίσιμο brand name. Εδώ και 3 χρόνια, δημιουργεί τη δική της συλλογή σε γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ. Η εταιρεία Helmi προσδιορίζει την ταυτότητά της σε ένα Casual Leisurewear style, αντιπροσωπεύοντας την έννοια του urban Culture.

Διευθύνσεις Καταστημάτων
Levi’s® - Helmi Stores Πειραιά: Σωτήρος 42 - 2104113404
Levi’s® - Helmi Stores Βολου: Ιάσωνος 121 - 2421031350