Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

“The Jock and the Princess”

05/04/2011

H Levi’s®, η εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο Blue Jean, παρουσιάζει από τον Απρίλιο, το τρίτο τμήμα της συλλογής ρούχων Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 / California Dreaming, υπό τη γενική ονομασία «The Jock and the Princess». Εμπνευσμένη από τα αρχέτυπα των χαρακτήρων «The Jock and the Princess» - το απόλυτο αρσενικό και θηλυκό που στα πρόσωπα τους ενσαρκώνεται η θετική ενέργεια και η δύναμη της νιότης - η Levi’s® σχεδιάζει και μας παρουσιάζει υφασμάτινα παντελόνια και Tunics, denim φούστες, shirts και T-Shirts με έντονες ρίγες, παστέλ χρώματα και αποχρώσεις σε λευκό, μπλε και κόκκινο.

LEVI'S

Για το απόλυτο αρσενικό που αναζητά ένα branded, ανάλαφρο και χαλαρό look, το οποίο συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές, η Levi’s® παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα από Chinos, σε αγαπημένες γήινες αποχρώσεις.

Έχοντας τον δικό τους χαρακτήρα, τα Chinos έχουν κατασκευαστεί από βαμβακερά υφάσματα και χαρακτηρίζονται από ένα μοντέρνο military look, με έντονες πτυχώσεις, ιδιαίτερες “κοφτές” τσέπες και μια ποικιλία από άλλες μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες τα έχουν κάνει πολύ αγαπητά και δημοφιλή παγκοσμίως.

Ανακαλύψτε την άνεση που κρύβουν τα ρούχα της Levi’s®, επιλέγοντας Chinos παντελόνια με πολύ ιδιαίτερες τιράντες και Chinos shorts, με καρό λεπτομέρειες ή αποχρώσεις, συνδυάζοντας τα με μονόχρωμα παστέλ T-Shirts, στις αποχρώσεις του λευκού, του γαλάζιου, κίτρινου και πράσινου.

LEVI'S

Για την… «princess» της νέα συλλογής το Levi's® Curve ID – η μοναδική γυναικεία σειρά jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο – συνεχίζει να αποτελεί το απόλυτο trend set της εποχής, καθώς επανέρχεται με νέες αποχρώσεις και λεπτομέρειες, σε modern και classic style!

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με μια άκρως θηλυκή και ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, επιλέγοντας έντονα χρωματιστά παντελόνια σε hot pink και summer kissed red αποχρώσεις για έντονες καθημερινές στιγμές στην πόλη και εντυπωσιακές Tunics μονόχρωμες αλλά και με έντονες στάμπες, που θα κλέψουν την παράσταση και τα βλέμματα, τα πρωινά στην παραλία αλλά και τις χαλαρές βραδιές των διακοπών σε κάποιο νησί.

Ανακαλύψτε ακόμα, ριγέ T-Shirts και Tees σε «ψαγμένα» σχέδια και χρώματα, denim & non denim shorts σε basic και boyfriend γραμμή αλλά και μια μεγάλη γκάμα από pensil & mini φούστες που φοριούνται εύκολα, κάθε στιγμή. Παστέλ, λευκό, μπλε, κόκκινο αλλά και αποχρώσεις του πράσινου και κίτρινου, είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011, που σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα στο κλασσικό αλλά και ανατρεπτικό στυλ της Levi’s®, αποδεικνύουν πως η ποιότητα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!