Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

I LIKE LEVI’S®

16/03/2011
Levi's

Η Levi's® - ο παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο του «jeanswear» - διοργανώνει τον μεγαλύτερο on line διαγωνισμό της χρονιάς, «I Like Levis®». Με αφορμή τη νέα σελίδα «LEVI Strauss Hellas» στο Facebook, το αγαπημένο brand καλεί για δυο μήνες όλους τους fans να λάβουν συμμετοχή σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με απίθανα δώρα! Πως; Με δύο απλά βήματα:
1) Κάνοντας «Like» στη νέα σελίδα της Levi’s® στο Facebook (http://www.facebook.com/#!/pages/LEVI-Strauss-Hellas/178460985526276) και
2) απαντώντας live στην ερώτηση «Ποιο τραγούδι σου έρχεται στο μυαλό, όταν φοράς το αγαπημένο σου Levi’s®;»

Κάθε εβδομάδα ένας τυχερός κερδίζει ένα αυθεντικό Levi’s® T-Shirt της ολοκαίνουριας συλλογής Levi’s® Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 ενώ στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου, ένα super τυχερός θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να λάβει… μέρος σε μια ξενάγηση, στο showroom της Levi’s®, στιλιστικές συμβουλές από τους έμπειρους στυλίστες του αγαπημένου του brand και τα ρούχα μιας ολόκληρης σεζόν – από τη συλλογή Levi’s® Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 - για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του, αξίας €300!

Η νέα σελίδα «LEVI Strauss Hellas» στο Facebook έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ενημερώνει καθημερινά τους φίλους της Levi’s®, για όλες τις ειδήσεις, τα νέα και τα happenings του αγαπημένου τους brand, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη, από την 1η Μαρτίου, βρίσκεται διαθέσιμη μια ανατρεπτική on line εφαρμογή, που επιτρέπει στις γυναίκες να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού σε επιλεγμένα καταστήματα της Levi’s® σε όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν από κοντά το Νο1 γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο, το Levi’s® Curve ID. Οι γυναίκες πλέον θα έχουν μια μοναδική on line δυνατότητα, να κλείσουν – ανά πάσα στιγμή – ένα ραντεβού με τους έμπειρους στυλίστες της Levi’s®, οι οποίοι θα τις μετρήσουν και σε προσωπική συζήτηση μαζί τους, θα τις βοηθήσουν να ανακαλύψουν ποιος από τους τρεις τύπους του Levi’s® Curve ID είναι ιδανικός για τις αναλογίες, τον σωματότυπο και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους.
*Η on line εφαρμογή των προσωπικών ραντεβού για το Levi’s® Curve ID βρίσκεται διαθέσιμη και στο επίσημο site της Levi’s® (http://eu.levi.com/en_GR/shop/cms/customFitting).


About the Levi’s® Brand
Worn by Doers Since 1873…
Τα αυθεντικά jeans Levi’s® δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1873 από την Levi Strauss & Co.Το brand Levi’s® εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στιλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co. το 1873, τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα jeans του κόσμου, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.