Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Levi’s® Παγκόσμια Πρώτη!

02/03/2011
Levi’s® Curve ID

Η Levis®, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο του «jeanswear», λανσάρει μια νέα πρωτοποριακή on line υπηρεσία, που επιτρέπει στις γυναίκες να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού σε επιλεγμένα καταστήματα της Levis® σε όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν από κοντά το Νο1 γυναικείο jean με την απόλυτη εφαρμογή στον κόσμο, το Levi’s® Curve ID.

Οι γυναίκες πλέον θα έχουν μια μοναδική on line δυνατότητα, να κλείσουν – ανά πάσα στιγμή – ένα ραντεβού με τους έμπειρους στιλίστες της Levi’s®, οι οποίοι θα τις μετρήσουν και σε προσωπική συζήτηση μαζί τους, θα τις βοηθήσουν να ανακαλύψουν ποιος από τους τρεις τύπους του Levi’s® Curve ID είναι ιδανικός για τις αναλογίες, τον σωματότυπο και τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους.

Όταν τον Αύγουστο του 2010 η Levi’s® παρουσίασε για πρώτη φορά το Levi’s® Curve ID, πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες βρήκαν το ιδανικό jean που εφαρμόζει απόλυτα στο σώμα τους! Η νέα on line υπηρεσία προσωπικού ραντεβού θα επιτρέψει σε ακόμη περισσότερες γυναίκες να ανακαλύψουν το Levi’s® Curve ID που τους ταιριάζει. Από την 1η Μαρτίου, όλες οι γυναίκες θα μπορούν να επισκεφτούν το http://eu.levi.com/en_GR/index.html και να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού σε κατάστημα της Levi’s®, την ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, θα λάβουν μέσω e-mail ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, δύο ημέρες πριν από το ραντεβού τους. Πλέον οι γυναίκες, όπου κι αν βρίσκονται θα μπορούν – μέσω ψηφιακών μέσων – να έχουν πρόσβαση στις απεριόριστες δυνατότητες που τους προσφέρει το αγαπημένο τους brand ενώ σύντομα η on line εφαρμογή προσωπικού ραντεβού, θα είναι διαθέσιμη και στην επίσημη σελίδα της Levi’s® στο Facebook http://www.facebook.com/home.php#!/pages/LEVI-Strauss-Hellas/178460985526276.

Η γυναικεία σειρά jean Levi’s® Curve ID δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα 6ετούς έρευνας και μελέτης που πραγματοποίησε αποκλειστικά η Levi’s® σε 60.000 γυναικείους σωματότυπους ανά την υφήλιο, σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, συναυλίες και αθλητικά events. «Η εταιρεία Levi’s® πιστεύει πως κάθε γυναίκα – ασχέτως μεγέθους και σώματος – πρέπει να μπορεί να βρει ένα jean που θα εφαρμόζει απόλυτα στον σωματότυπό της» δήλωσε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου brand της Levi’s®, Robert Hanson, ενώ η global vice president στο κομμάτι του women’s marketing, Mary Alderete, έρχεται αν συμπληρώσει πως «Οι γυναίκες μας εκμυστηρεύτηκαν πως έχουν λατρέψει το Levi’s® Curve ID επειδή κολακεύει τις καμπύλες του σώματός τους. Το νέα on line on line «εργαλείο» θα επιτρέψει σε περισσότερες γυναίκες να βρουν ποιο Levi’s® Curve ID τους ταιριάζει πραγματικά, εφόσν πολύ εύκολα θα μπορούν να κλείσουν το προσωπικό τους ραντεβού, στο κοντινό κατάστημα Levi’s®».
 
Κλείστε Ραντεβού
Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Levi’s® και κλείστε on line το προσωπικό σας ραντεβού!

Στην Αθήνα
Levi’s® Ν Σμύρνης:
Ελ. Βενιζέλου 255 Τηλ: 2109853114
Levi’s® Hondos Center: Ομονοίας 4, Τηλ: 210 5282920
Levi’s® Attica: Πανεπιστημίου 9, Τηλ: 211 1802607
Levi’s® Notos Galleries (Αθήνα): Λυκούργου 2-8, Τηλ: 2103245811
Levi’s® Notos Galleries (Πειραιά): Ηρώων Πολυτεχνείου 6 και Τσαμαδού, Τηλ: 210 4119811

Στη Θεσσαλονίκη
Levi’s® Hondos Center: Λ. Γεωργικής Σχολής 84, Τηλ: 2310 806184
Levi’s® Notos Galleries: Τσιμισκή 18, Τηλ: 2310 366604

About the Levi’s® Brand
Worn by Doers Since 1873…
Τα αυθεντικά jeans Levi’s® δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1873 από την Levi Strauss & Co.Το brand Levi’s® εκφράζει το κλασικό αμερικάνικο στιλ και τη χαλαρή cool αίσθηση. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co. το 1873, τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα jeans του κόσμου, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο δημοσίων σχέσεων Levi’s® Ηellas: CONCEPT Communication Strategies, Ελένα Ιωαννίδου, 210 8025662, eioannidou@conceptcom.gr