Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Tο Levi’s® Brand ανοίγει το πρώτο ευρωπαϊκό Levi’s® Workshop για να εδραιώσει την παγκόσμια προώθηση της καμπάνιας ‘Go Forth’

13/07/2011

ΑΘΗΝΑ (11 Ιουλίου, 2011) – Από τις 7 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου λειτουργεί το Levi’s® Print Workshop στο Βερολίνο. Το Workshop είναι ένας χώρος που αποτίνει φόρο τιμής στην τέχνη της μεταξοτυπίας, βασισμένος στην ελεύθερη συμμετοχή του κοινού και σχεδιασμένος να «γεννήσει» δημιουργικές ιδέες, παραγωγές και συνεργασίες. Τοποθετημένο στην καρδιά του Βερολίνου, στο Mitte, και στεγασμένο σε έναν μοντέρνο χώρο που αποτελούσε το νομισματοκοπείο της πόλης ‘Alte Münze’, το Levi’s® Print Workshop γιορτάζει την τέχνη του χειροποίητου και τη δημιουργικά δονούμενη κοινότητα της πόλης. Το Workshop ενισχύει την παγκόσμια καμπάνια του ‘Go Forth’ και συνεχίζει την μακροχρόνια δέσμευση του brand στις αξίες του χειροποίητου, της κοινότητας και της κοινωνικής προόδου.

Levi’s® Print Workshop – Γιορτάζοντας την Τέχνη της Εκτύπωσης
Το Levi’s® Print Workshop θα προσφέρει ελεύθερα εξοπλισμό εκτύπωσης μεταξοτυπίας, μια σειρά καθημερινών πρακτικών δραστηριοτήτων και θα φιλοξενεί εκθέσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια με κεντρικό θέμα την τέχνη της μεταξοτυπίας. Βασισμένο στις αξίες του χειροποίητου, του πρωτοποριακού και στην πεποίθηση ότι υπάρχει νόημα σε κάθε βήμα της «δημιουργίας», το Workshop αναδεικνύει τα προσωπικά και συλλογικά δημιουργικά πάθη από ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων και κοινωνικών τάξεων.

Οι επισκέπτες του Workshop θα μπορούν να χρησιμοποιούν state-of-the-art εκτυπωτικό εξοπλισμό από το διάσημο και εξειδικευμένο κατάστημα Rainer Schnell για να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροποίητα T-shirts, ταχυδρομικές κάρτες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το Levi’s® Print Workshop στο Βερολίνο είναι το τέταρτο στη σειρά, ακολουθώντας την επιτυχία των αντίστοιχων Workshops σε Σαν Φρανσίσκο (Print Workshop), Νέα Υόρκη (Photo Workshop) και Λος Άντζελες (Film Workshop).

Οι «Πρωτοπόροι» απαθανατίζονται στο Βερολίνο από τον Καλλιτέχνη Vhils για να τιμήσουν την Καμπάνια ‘Go Forth’
Το Workshop θα λειτουργήσει ως ένας κοινωνικά εδραιωμένος πυλώνας διάδοσης της παγκόσμιας καμπάνιας του ‘Go Forth’, η οποία αποτίνει φόρο τιμής στο πνεύμα πρωτοπορίας που χαρακτηρίζει το brand, λειτουργεί ως ισχυρό μήνυμα αφύπνισης στον κόσμο για τη γέννηση θετικών αλλαγών και γιορτάζει με τους σημερινούς «πρωτοπόρους» που αναλαμβάνουν δράση για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο. Το Levi’s® brand συνεργάστηκε με τον νεαρό Πορτογάλο street artist Alexandre Farto, βλ. “Vhils,” για να δημιουργήσουν μια σειρά τοιχογραφιών με τα πρόσωπα μερικών από τους σημερινούς Βερολινέζους “πρωτοπόρους”, με έναν θεατρικό και ποιητικό τρόπο. Αυτοί οι «πρωτοπόροι» λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για την πόλη και εκπροσωπούν το πνεύμα του ‘Go Forth’.
Ο Vhils φιλοτέχνησε τα πορτραίτα των «πρωτοπόρων» Fadi Saad, Various & Gould, Joe Hatchiban και Sven Marquardt σε γιγάντιες προσόψεις κτιρίων, σε όλο το Βερολίνο. Αυτά τα Βερολινέζικα είδωλα μαζί με άλλα, αυτά του κινηματογραφιστή Ralf Schmerberg και της καλλιτεχνικής και σχεδιαστικής ομάδας Klub7, θα εκθέσουν τις μοναδικές εκτυπωμένες «ερμηνείες» τους στο Levi’s® Print Workshop αναδεικνύοντας το έργο των «πρωτοπόρων» για την πόλη του Βερολίνου.
Το Levi’s® Print Workshop θα λειτουργεί από Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 12.00 έως τις 22.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 11.00 έως τις 21.00. Το “Alte Münze” βρίσκεται πολύ κοντά στη διάσημη πλατεία Alexanderplatz στη γωνία Am Krögel της οδού Neue Jüdenstrasse, 10179 Βερολίνο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.levi.com/printworkshop και τη σελίδα της Levi’s® στο Facebook. Μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε τις καθημερινές εμπειρίες και δράσεις του workshop ακολουθώντας το @LevisPrintshop στο Twitter ή ψάχνοντας για το #levisworkshopberlin.

Σχετικά με τα Levi’s® Workshops
Η ιδέα των Levi’s® Workshops λανσαρίστηκε την Άνοιξη του 2010 στο Σαν Φρανσίσκο σε συνδυασμό με την καμπάνια του brand ”Ready to Work” Go Forth και συνεχίστηκε στη Νέα Υόρκη στη διάρκεια της φθινοπωρινής / χειμερινής σαιζόν και στο Λος Άντζελες τη σαιζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2011. Τα Levi’s® Workshops έχουν σχεδιαστεί για να εξυμνήσουν το Αμερικάνικο πνεύμα πρωτοπορίας και να εμπνεύσουν τα πλήθη παγκόσμια να ενωθούν σε συλλογικές δράσεις για το κοινό καλό.

About The Levi’s® Brand
Το brand Levi’s® αποτελεί την επιτομή του Αμερικάνικου στυλ και του διαχρονικά cool. Τα αυθεντικά jeans Levi’s® δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1873 από την Levi Strauss & Co. Από τη σχεδίασή τους από τον Levi Strauss & Co., τα jeans Levi’s® έγιναν τα πιο αναγνωρίσιμα στον κόσμο, τα οποία αντιγράφηκαν εκατοντάδες φορές και ξεχώρισαν για τη φαντασία και το απαράμιλλο στιλ τους. Τα jeans και τα ρούχα Levi’s® με τα υπέροχα fits, διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα το brand Levi’s® συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από μία συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και τεχνογνωσία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στη βιομηχανία της ένδυσης. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης και αξεσουάρ που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα www.levi.com.

LEVI’S STRAUSS HELLAS - Καλαβρύτων 2 & Καϊάφα - 145 64 Νέα Κηφισιά - Τηλ.: 210 6873500-1, Fax: 210 6856272