Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η New Business προσυπογράφει οικονομία και ταχύτητα στην επικοινωνία με VoIP SOLUTIONS

06/08/2010

Η ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνεί χωρίς χωροχρονικούς περιορισμούς είναι η πηγή της δημιουργίας καταστημάτων VoIP SOLUTIONS που φέρουν την υπογραφή της New Business. Τα καταστήματα VoIP SOLUTIONS αποτελούν μια λύση που εγγυάται άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα για κάποιον που ζητάει μια ευέλικτη και κερδοφόρα επιχείρηση για την περιοχή του.

Εξάλλου οι εφαρμογές VoIP συνιστούν την αλλαγή στον τομέα της επικοινωνίας και τα καταστήματα VoIP SOLUTIONS που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες δίνουν δυναμικό παρόν στις τεχνολογικές αυτές εξελίξεις.

Το VOIP (Voice Over Internet Protocol), η νέα τεχνολογία που εισάγει η New Business στην ελληνική αγορά, επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής σε σταθερά δίκτυα ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας το Internet.

VoIP SOLUTIONS

H New Business με τη δημιουργία των VoIP SOLUTIONS stores δίνει σε όλους πρόσβαση στις υπηρεσίες VoIP, που είναι φθηνότερες από τις παραδοσιακές υπηρεσίες & ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και δωρεάν. Το VoIP διαχειρίζεται τη φωνή & οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αποστέλλεται µέσω Διαδικτύου, μετατρέποντας τη σε πακέτα δεδοµένων.

Τα πακέτα αυτά κωδικοποιούνται σε αρχεία δεδοµένων, αποστέλλονται µέσω Διαδικτύου και κωδικοποιούνται πάλι σε ήχο από κάποιον υπολογιστή ή άλλη συσκευή. Καθώς χρεώνεστε µόνο όταν τα διαδικτυακά δεδοµένα μετατρέπονται και συνδέονται στο παραδοσιακό σύστηµα τηλεφωνίας προορισµού, η διαδικασία είναι σηµαντικά φθηνότερη από όταν πληρώνετε και για τις δύο πλευρές της διαδικασίας, όπως συμβαίνει µε τις παραδοσιακές φωνητικές κλήσεις.

Τα καταστήματα VoIP SOLUTIONS, έτσι όπως τα έχει σχεδιάσει η New Business, αποτελούν το μέλλον στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών! Είναι μοντέρνοι, «έξυπνοι» χώροι, νεανικά στημένοι με σχεδιασμό που κάνει σαφές σε όλους τον ρόλο τους. Οι επώνυμες συνεργασίες που έχουμε στο κατάστημά μας καθιστούν όσους μας τιμούν με την εμπιστοσύνη μας σε πλεονεκτική θέση απολαμβάνοντας προιόντα των εταιριών Opencomm, Philips, Siemens, Grandstream, RTX, Linksys, Crypto, Atcom, Cisco, Micronet, Pirelli, Dell, Hewlett-Pacard, Logitec.

Η New Business πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, παρέχει εξειδικευμένες και κερδοφόρες επιχειρηματικές προτάσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της εποχής. Και τα VoIP SOLUTIONS έρχονται για να καλύψουν βασικές ανάγκες όπως είναι αυτή της γρήγορης και κυρίως οικονομικής επικοινωνίας, γυρίζοντας παράλληλα σελίδα στο αύριο των τηλεπικοινωνιών!

 

© New Business