Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η Manetti στην CPM Μόσχας

07/09/2011

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει η γνωστή εταιρεία παραγωγής & διανομής πουκαμίσων Manetti, στην διεθνή έκθεση μόδας CPM που θα πραγματοποιηθεί από τις 05/09/2011 έως τις 08/09/2011 στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.
Η έκθεση αυτή θεωρείται το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο της μόδας με διεθνείς συμμετοχές και επισκέπτες όλης της Βόρειας Ευρώπης και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Η Manetti θα παρουσιάσει τη νέα causal collection του καλοκαιριού 2012 και θα εκθέσει στο νέο τμήμα της έκθεσης CPM fashion & Denim, στο οποίο θα «πέσουν» όλα τα φώτα της δημοσιότητας.
Στην προσπάθεια της αυτή η Manetti θα υποστηριχθεί από την Easy Franchise Greece, εταιρεία του Ομίλου So easy® Group of companies, η οποία είναι εξειδικευμένη στην ανάπτυξη δικτύων στο εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη λειτουργεί ένα αποκλειστικό κατάστημα Man & Manetti στην αγορά της Μόσχας και συγκεκριμένα στο Afi Mall.
Στόχος της Manetti και της Easy Franchise είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στην αγορά της Ρωσίας με την δημιουργία νέων καταστημάτων Man & Manetti καθώς και η ανάπτυξη του δικτύου χονδρικής εντός της Ρωσίας με την βοήθεια ενός showroom που ετοιμάζεται αλλά και με συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.