Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Συνεχές R&D για τα ΝΒ Franchise Concepts!

28/01/2011

Άλλη μια Επιχειρηματική Πρόταση - Concept έκανε τα πρώτα της βήματα στο Franchise, με την βοήθεια της πλέον εξειδικευμένης εταιρίας Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business. Η εταιρία ΔΙΑΚ, πρωτοπόρος στη Διαχείριση Κτιρίων τις τελευταίες δυο δεκαετίες, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη διάθεση όλων των εν δυνάμει επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε έναν ιδιαίτερα ελκυστικό κλάδο, επενδύοντας προσιτά κεφάλαια.

Η ολοκλήρωση της Δημιουργίας και της Οργάνωσης του Συστήματος Franchising της ΔΙΑΚ από την New Business και η επίσημη παρουσίαση της Πρότασης τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ 2010, ήταν η απαρχή της επιτυχούς πορείας της εταιρίας στον Κλάδο του Franchise.
 
Οι προσφερόμενες Υπηρεσίες των κέντρων ΔΙΑΚ είναι πιστοποιημένες κατά ΕΝ ISO 9001:2008 και αναπτύσσονται μέσα από τους εξής Τομείς Δραστηριοποίησης:

  • Έκδοση & Συλλογή Κοινοχρήστων
  • Υπηρεσίες Καθαριότητας Κτιρίων και εσωτερικών χώρων
  • Απολύμανση
  • Καθαρισμός - Συντήρηση Θέρμανσης
  • Καθαρισμός - Συντήρηση Αποχέτευσης
  • Μελέτη Πυρόσβεσης
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης - Πυρασφάλιση
  • Υπηρεσίες Real Estate
  • Οικιακά Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκθεσιακών Χώρων, Ξενοδοχείων, Νοσοκομείων κτλ.

Στα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης του (προϊοντικού) μίγματος των υπηρεσιών της, η εταιρία εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της, μια νέα υπηρεσία, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντες του κλάδου συνολικά. Ο πελάτης των κέντρων-γραφείων ΔΙΑΚ μπορεί, πλέον, να απολαμβάνει και Υπηρεσίες Φύλαξης (SECURITY). Με αυτόν τον τρόπο, η υποστήριξη ενός κτιρίου ή χώρου γενικότερα είναι ακόμη πιο ολοκληρωμένη.
 
Η νέα αυτή υπηρεσία απευθύνεται σε πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και κτιριακές εγκαταστάσεις παντός είδους. Υλοποιείται τόσο με εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω συστήματος σε 24ωρη βάση, όσο και με φυσική παρουσία στον φυλασσόμενο χώρο και συνεχή έλεγχο.

Η διαρκής Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D), αποτελεί βασικό συστατικό μιας υγιούς επιχείρησης, η οποία επιδιώκει να είναι πάντα επίκαιρη και να παραμένει διαχρονική. Η New Business συμβάλει καθοριστικά στο R&D σε όλα τα concept που αναπτύσσει, άλλωστε, η ανάπτυξη του Δικτύου μέσω Franchise, απαιτεί συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και προσθήκη νέων.