Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Νέα μεγάλη συνεργασία της easyfranchise: Ανέλαβε τη διεθνή ανάπτυξη του Ομίλου Αγγλούπα

27/01/2011

Τη νέα συνεργασία με τον όμιλο Αγγλούπα ανακοίνωσε η εταιρεία δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων και δικτύων πωλήσεων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης easyfranchise, του Ομίλου Επιχειρήσεων SO EASY®, αναλαμβάνοντας τη διεθνή ανάπτυξη του δικτύου των πετυχημένων brands του ομίλου Lucifair και Mia.

Η easyfranchise, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ομίλου Αγγλούπα, έχει διαμορφώσει ένα στοχοποιημένο πλάνο ανάπτυξης που περιλαμβάνει την προώθηση των δυο δημοφιλών brands της εταιρείας σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Οι γεωγραφικοί άξονες επέκτασης του δικτύου franchise αφορούν στις αγορές των Βαλκανίων και της βορειοανατολικής Αφρικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπου παρουσιάζεται αξιόλογη ζήτηση για νέα σήματα. Σε συνάρτηση με τον μηχανισμό ανάπτυξης του δικτύου, σχεδιάζεται η συμμετοχή του ομίλου Αγγλούπα στην διεθνή έκθεση μόδας CPM στη Μόσχα ενώ παράλληλα οργανώνεται η προώθηση του concept και στο Καζακστάν.

Τα δυο brands του ομίλου Αγγλούπα, Lucifair και Mia, αποτελούν επιτομή του στιλ στον χώρο της γυναικείας μόδας ενώ φημίζονται για την άριστη ποιότητα των υφασμάτων και την τέλεια εφαρμογή τους. Οι συλλογές Lucifair και Mia απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις ρούχων για κάθε περίπτωση. Ο όμιλος Αγγλούπα δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο και την Κύπρο μέσω των 100 σημείων πώλησης χονδρικού εμπορίου, ενώ 20 ακόμη καταστήματα boutique Lucifair λειτουργούν καλύπτοντας τις ανάγκες της λιανικής πώλησης.

Ο όμιλος Αγγλούπα αποτελεί άλλη μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο της που έχει εμπιστευτεί την ανάπτυξη της στην easyfranchise, η οποία εξειδικεύεται στη δυναμική ανάπτυξη των σημάτων των πελατών της εντός Ελλάδος και Κύπρου, στην εξαγωγή ελληνικών συστημάτων franchise στο εξωτερικό υποστηρίζοντας τη διεθνή ανάπτυξη σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της η easyfranchise εφαρμόζει ειδική τεχνογνωσία, που βασίζεται στην μακρόχρονη εμπειρία της.

Η easyfranchise διαφοροποιείται στον χώρο της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών δικαιόχρησης στην Ελλάδα, συνδυάζοντας πολλές δεκαετίες τεχνογνωσίας όχι μόνο στον συμβουλευτικό τομέα αλλά και στην οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση δικτύων franchise. Ως μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων SO EASY® αξιοποιεί το απόσταγμα της γνώσης και εμπειρίας προς όφελος των πελατών της, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα στο επίπεδο ποιοτικής σχεδίασης και οργάνωσης δικτύων πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών καθώς και στην ανάπτυξη ισχυρών δικτύων franchise στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.