Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Λαμπερά εγκαίνια στη Χαλκίδα από τη New Business για το κατάστημα της Lucifair!

01/07/2010

LucifairΛαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο νέο κατάστημα Lucifair στη Χαλκίδα την Τετάρτη 2 Ιουνίου παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε να στηρίξει τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα στη Χαλκίδα.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της New Business, της Lucifair και της LINEA IMPORTS, κκ. Κολοκότσης Θωμάς, Αλέξανδρος Αγγλούπας και Νικόλας Αγγλούπας.

Τη στήριξη τους στο νέο κατάστημα του δικτύου και στο franchisee του καταστήματος, κ. Γεωργακόπουλο Κώστα, έδειξαν, επίσης, με την παρουσία τους και τα στελέχη των εταιριών New Business και Lucifair, αλλά και το γνωστό μοντέλο κα Όλγα Φαρμάκη.

Τα 35 χρόνια της Lucifair μετουσιώνονται στο νέο της κατάστημα στη οδό Χαινά 22 στη Χαλκίδα. Οι ανάγκες της τοπικής αγοράς της Χαλκίδας κατέστησαν επιβεβλημένη τη δημιουργία του franchise καταστήματος Lucifair που προσφέρει μοναδικές ενδυματολογικές προτάσεις βασισμένες στην ποιότητα και στην καλαισθησία.

Ήδη στο κατάστημα της Χαλκίδας βρίσκονται οι μοναδικές συλλογές Lucifair και Mia, που στόχο έχουν την καλοντυμένη γυναίκα, την γυναίκα με φινέτσα, άποψη και στυλ, την σύγχρονη γυναίκα της Lucifair. Επειδή, όπως έχει σημειώσει και ο Yves Saint Laurent «το σημαντικότερο σε ένα φόρεμα είναι η γυναίκα που το φοράει», στα καταστήματα Lucifair θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για να ξεχωρίσετε σε κάθε στιγμή της ζωής σας και να την αναδείξετε σε ξεχωριστή.

Η εταιρία Lucifair που έχει αλλάξει με την παρουσία της τα δεδομένα στην ελληνική γυναικεία ένδυση κερδίζει ένα ακόμα στοίχημα και αναδεικνύεται στην ταχύτερη αναπτυσσόμενη εταιρία ένδυσης, χάρη στα καταστήματα που έχει ανοίξει σε συνεργασία με την New Business μέσα στη διετία 2008-2010.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Lucifair είναι έτοιμο να εφαρμοστεί και σε νέα καταστήματα στην περιφέρεια. Ο Σχεδιασμός, η Δημιουργία και η Ανάπτυξη πραγματοποιείται από τη New Business (www.newbusiness.gr) η οποία έχει καταστήσει τη Lucifair την πλέον ελκυστική και αποδοτική επένδυση που εγγυάται την ευημερία των συνεργατών μας και βεβαίως σχέσεις μακράς πνοής.