Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

ΑΒ Green Store στη Σταμάτα: Το πράσινο Super Market της Αττικής

26/10/2010

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά θέματα, ανοίγει σήμερα 26/10/2010, για το κοινό, τις πόρτες του πρώτου της οικολογικού καταστήματος, AB Green Store, στη Σταμάτα Αττικής. Με το άνοιγμα του 222ου καταστήματος, η αλυσίδα μας εγκαινιάζει μια νέα εποχή, όσον αφορά την κατασκευή των καταστημάτων της, που προσανατολίζεται στην εφαρμογή πρακτικών που μπορούν να παράγουν και να εξοικονομούν ενέργεια σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει έως και το 40% σε σχέση με τα συμβατικά καταστήματα! Η χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανεμογεννήτριας, για τη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τα ανοίγματα οροφής για φυσικό αερισμό, οι φωτοσωλήνες για φυσικό φωτισμό, τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στα ψυγεία, το σύστημα γεωθερμίας που αξιοποιεί τη θερμότητα του εδάφους για τη θέρμανση του κτιρίου το χειμώνα και αποβολή της θερμότητας το καλοκαίρι, το σύστημα συλλογής του βρόχινου νερού και αξιοποίησης του είναι μόνο μερικές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας που κάνουν το AB Green Store ξεχωριστό από κάθε άποψη.
Η διαφορετικότητα όμως του συγκεκριμένου καταστήματος δεν σταματά εδώ. Πέραν από το ξεχωριστό design του, για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκαν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως μάρμαρο, ξύλο, ασβεστόλιθος κ.τ.λ., το AB Green Store διαθέτει καρότσια από ειδικό ανακυκλωμένο πλαστικό και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Επίσης, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε τη Μονάδα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης επτά (7) υλικών, καθώς και κάδους για την ανακύκλωση λαδιού και λαμπτήρων.
Το καινοτόμο κατάστημα ΑΒ Green Store (Λ. Δροσιάς – Σταμάτας 31Α, Τ.Κ. 14 575), εκτείνεται σε ένα επίπεδο 1.200 τ.μ., διαθέτει 7 ταμεία, parking 110 θέσεων και απασχολεί 57 άτομα προσωπικό.