Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Δυο νέα καταστήματα εγκαινιάζει η ΑΒ σε Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα!

29/07/2011

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζει τις επενδύσεις και την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων του εγκαινιάζοντας, την Παρασκευή 22/07/2011 και την Τετάρτη 27/7/2011, δύο νέα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος... και του πουλιού το γάλα!» σε Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα αντίστοιχα!
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22/07/2011 εγκαινιάστηκε και άρχισε την λειτουργία του το κατάστημα της Σταυρούπολης, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων της ΑΒ στη Θεσσαλονίκη στα 14! Το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη (αρ. 22) στη Σταυρούπολη διαθέτει 1.100 τ.μ. χώρο πώλησης, σε ένα επίπεδο, 6 ταμεία, 25 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 33 άτομα προσωπικό.
Το κατάστημα της Καλαμάτας, που βρίσκεται επί των οδών Ψαρρών και Μακεδονίας, εγκαινιάστηκε στις 27/07/2011. Εκτείνεται σε 1.500 τ.μ., σε ένα επίπεδο, διαθέτει 6 ταμεία, 50 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό. Το νέο αυτό AB αποτελεί το 6ο κατάστημα της εταιρείας στον Νομό Μεσσηνίας.
Τα δύο παραπάνω καταστήματα αποτελούν μέρος του αναπτυξιακού σχεδιασμού των καταστημάτων του Ομίλου, εκτός Αττικής, ώστε οι πελάτες του να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα καταστήματα του, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται!