Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Ακόμα δυο νέα καταστήματα εγκαινίασε η ΑΒ!

12/07/2011

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, παρά την παρατεταμένη κρίση που πλήττει την ελληνική οικονομία, συνεχίζει τις επενδύσεις και την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων του εγκαινιάζοντας, μέσα στον Ιούνιο, δυο νέα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος... και του πουλιού το γάλα!».
Πρώτο στις 14/06/2011, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, το κατάστημα της Λιβαδειάς–στη Θέση Ισώματα, απέναντι από τα ΚΤΕΛ.). Το υπερσύγχρονο αυτό κατάστημα, διαθέτει 1.110 τ.μ. χώρο πώλησης, σε ένα επίπεδο, 6 ταμεία, 120 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 36 άτομα προσωπικό.
Μια εβδομάδα αργότερα, στις 21/06/2011, εγκαινιάστηκε και ένα ακόμη ΑΒ στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, ανεβάζοντας τον αριθμό των σημείων πώλησης του Ομίλου στα 232 καταστήματα. Το κατάστημα που στεγάζεται σε σημείο που προηγούμενα λειτουργούσε κατάστημα της εταιρείας Ατλάντικ, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεμερτζή 16 & Παπαναστασίου 27 – 29, στην περιοχή Θυμαράκια (Κάτω Πατήσια). Διαθέτει χώρο πώλησης 780 τ.μ., σε δύο επίπεδα, 4 ταμεία και απασχολεί 31 άτομα προσωπικό. Και σε αυτό το κατάστημα (πρώην Ατλάντικ) όπως και στα υπόλοιπα 6 που έχουν, ήδη, ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια της ΑΒ, εργάζονται όλοι οι υπάλληλοι της προηγούμενης εταιρείας με αναγνωρισμένο το χρόνο προϋπηρεσίας τους ενώ η ΑΒ συνέβαλλε και στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.