Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το σύλλογο «ΑΜΥΜΩΝΗ»!

12/05/2011
ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσέφερε στον «Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες ΑΜΥΜΩΝΗ»*, το ποσό των 50.000€.
Από τη Δευτέρα 14/03/2011 έως και το Σάββατο 02/04/2011, με την αγορά κάθε προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας της εταιρείας: ΑΒ, ΑΒ Επιλογή, ΑΒ ΒΙΟ και Κοντά στην Ελληνική Γη η ΑΒ, δώριζε ένα λεπτό (0,01€) στον σύλλογο ΑΜΥΜΩΝΗ, με στόχο να συνδράμει το έργο της οργάνωσης, αλλά και να υπενθυμίσει, ότι κάθε αγορά σας, όσο μικρή και αν είναι, μπορεί να κάνει την διαφορά.



*ΑΜΥΜΩΝΗ
Η «ΑΜΥΜΩΝΗ», είναι αναγνωρισμένο από το κράτος ως φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής, αλλά δρα συμβουλευτικά σε οικογένειες που έχουν παιδιά με προβλήματα όρασης (μερική ή ολική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική στέρηση, σύνδρομα, νευρολογικές διαταραχές και κινητικά προβλήματα) σε όλη την Ελλάδα.