Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των δικτύων franchise που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά
Franchise Market
bannertopleft
Shadow.gr
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Coffeeright
PitStopPark.com
Astir Zois advert
NaraCamicie
k2 campus
iScool
Vidneo.gr
Bloodhound
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΝΔΥΣΗ
ΕΣΤΙΑΣΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
holy_spirit

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επαναφέρει τις τιμές δεκάδων προϊόντων στα επίπεδα του 2008!

02/02/2012
ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα πιστή στις αξίες και τις αρχές της για ποιότητα, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για χιλιάδες συμπολίτες μας προχώρησε σε επαναφορά τιμών στα επίπεδα του 2008 σε δεκάδες βασικά προϊόντα!
Η ΑΒ, με αυτόν τον τρόπο θέλει να γεμίζει το καλάθι του κάθε νοικοκυριού με προϊόντα σε τιμές τόσο οικονομικές, όσο το 2008. Οι τιμές αυτές, που είναι κανονικές τιμές πώλησης -και όχι ολιγοήμερες προσφορές - θα κρατηθούν σταθερές, για να μπορεί ο καθένας να αγοράζει καθημερινά και οικονομικά όλα όσα χρειάζεται όπως τότε!

Στόχος της μεγάλης αυτής ενέργειας, που ξεκινά από την 1η Φεβρουαρίου, είναι να συμβάλλει όσο μπορεί ώστε κάθε νοικοκυριό να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Έτσι, οι καταναλωτές που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματα ΑΒ θα μπορούν να αγοράζουν τα γνωστά τους τυποποιημένα και φρέσκα προϊόντα σε πολύ οικονομικές τιμές.
Αναζητήστε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ τα ειδικά σηματοδοτημένα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια και κατακλύζουν τα ράφια και γεμίστε το καλάθι σας… με του πουλιού το γάλα σε τιμές του 2008!
Μόνο στα ΑΒ, που αλλού!